Tisztítsd meg a májad és fogyj 4 kg-ot 72 óra alatt, ezzel az itallal!

2021 November 12

Próbáld ki ezt!

A káros anyagok felhalmozódása a májban valóban hatással lehet az egészségre. Ezért nagyon fontos, hogy időnként megtisztítsuk ezt a szervet és a szervezet egészét.

kép: tippsundtricks.co

A máj sokkal nagyobb, mint sokan gondolják. A tüdő alatt helyezkedik el, és létfontosságú funkciókat lát el a szervezet számára. Felelős a vér tisztításáért és szabályozásáért, valamint az elhalt vérsejtek és salakanyagok összegyűjtéséért a vérből. Ezeket vagy újrahasznosítja, vagy eltávolítja. A májnak más fontos funkciói is vannak! Felelős a tápanyagok kiszűréséért az ételekből és energiaraktárként való elraktározásáért. Az alkoholfogyasztásban is nagyon fontos szerepet játszik. Biztosítja, hogy az alkohol ne károsítsa a szervezetünket, hanem lebontható legyen. Fontos: a máj kis mennyiséggel könnyedén megbirkózik ezzel, de nagyobb mennyiségnél visszafordíthatatlanul károsodik! Sokan azt sem tudják, hogy a máj az egyik legfontosabb szerv a fogyás szempontjából is. A méreganyagokkal teli máj gyakran az oka annak, hogy a fogyás olyan nehéz! Mit tehetsz?

kép: tippsundtricks.co

Ezzel a méregtelenítő itallal megtisztítahatod a májad, úgy hogy az újra hatékonyan tudjon működni. Ez 45%-kal növeli a fogyás valószínűségét!

Mit kell tenned?

Igyad ezt a méregtelenítő italt naponta 3-szor 3 napon keresztül. Ebben a fázisban kerüld a gyomrot megterhelő ételek fogyasztását.

Összetevők:

- 3 citrom

- 1 csésze apróra vágott petrezselyem

- 5 szál zeller

- 6 csésze víz

Elkészítés:

Turmixoljuk össze a citromlevet, a petrezselymet és a zellert egy turmixgépben. Adjuk hozzá a vizet, és keverjük jól össze. Öntsd ki és le a pocakba! Ismételje meg ezt a kis 3 napos kúrát 7-10 nap múlva. Tényleg jót teszel a májadnak! 

forrás: tippsundtricks.co

 

Megtekintések száma: 35378


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet