​Top 3 probléma, melyet férfiak hoznak elő a tanácsadáson

2018 Március 06

Egy kapcsolat sosem balhémentes, viszont a nehéz időszakokon könnyű átlendülni, ha mindenki tesz érte. A házassági tanácsadás nem azt jelenti, hogy valami nincs rendben, hiszen már előtte elromlottak a dolgok. A tanácsadás azt jelenti, hajlandók vagyunk tenni azért, hogy ez elromlott megjavuljon.

Mikor a férfiak végre megnyílnak, sok mindent elárulnak a terapeutának- Mutatjuk, mely három dolgot mondják legtöbbször, és ezekre mi a megoldás.

1. „A feleségem nagyon ritkán szeretne velem ágyba bújni.”

Úgy lehet megint felizzítani a románcot, ha elmegyünk randizni. Szervezzünk romantikus, mókás programot kettesben – mint anno, mikor ismerkedtünk egymással. Foglaljunk, hívjuk fel a babyszittert/rokont, öltözzünk fel elegánsan, bókoljunk, vegyünk virágot.

2. „A partnerem elvárja, hogy gondolatolvasó legyek, és megharagszik, ha nem tudom kitalálni, mit akar.”

Az elvárás, hogy a férfi olvasson a gondolatainkban gyakran frusztrációt, haragot eredményez. Ha figyelünk a többi apró jelre, sokkal jobban tudjuk segíteni a partnerünket – még akkor is, ha ő nem mondja meg, miben kell neki segítenünk.

3. „Azt akarom érezni, hogy vágynak rám.”

A férfiak szeretik, ha a másik fél is kezdeményezi az intimitást, keresi a meghitt közelséget. Szeretik érezni, hogy számítanak, és helyettesíthetetlenek.

Forrás: Prevention

házasság párkapcsolat kapcsolatok terápiák promléma gond megoldás

 

Megtekintések száma: 29455


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet