Trükkök, hogy uralkodni tudj magadon együttlétek közben

2016 Október 03

Reméljük nem vagy az a kifejezetten gyorstüzelő kategória, de ha igen, akkor sincs minden veszve. Íme, néhány tanács, apró trükk, mellyel elnyújthatod a szexuális együttlétet!

Sok nő panaszkodik arról, hogy hamar elmegy partnere.

A probléma mindkét fél számára rendkívül kellemetlen. A férfi számára azért, mert úgy érzi, csalódik benne partnere, a nő számára pedig azért, mert így nem tud kellőképpen kielégülni az együttlét során.

Van azonban néhány trükk, amivel el tudod nyújtani az együttlétek hosszát.

Gondolj valami másra

Az egyik legtutibb dolog az, hogy megpróbálsz együttlét közben teljesen másra gondolni. Mindegy, hogy mire, mindegy hogy miért, de próbáld elvonni a figyelmed, így késleltetheted azt, hogy elmenjél.

Persze nem könnyű úgy ezt mondani, hogy egy gyönyörű nővel vagy együtt, de mégis meg kell próbálnod, ha nem szeretnél csalódást okozni.

Lassíts a tempón

Érdemes lassítanod a tempón is. Próbálj meg lassabb ritmust felvenni. A lassabb ritmus, ha megmarad a ritmusosság, a nőnek ugyanolyan jó, sőt, még egyes nőknek sokkal jobb is. Azoknak a hölgyeknek, akiknek nem fekszik a lassú tempó, érdemes az ujjaiddal izgatni a csikló részt, hogy a csúcsra juttasd menet közben, vagy játszhatsz a kebleivel is.

A lassú tempó lehet az egyetlen esélyed, arra, hogy visszaszorítsd a kirobbanó ejakulációdat. Beszéld meg partnereddel, hogy szeretnél egy hosszú, tartalmas együttlétet, ezért variáljatok a tempón.

Váltogasd a pozíciókat

Egy-egy pozíció megváltoztatása is segíthet azon rövid időre, hogy azonnal elsülj. Ilyenkor a helyezkedés közben csókolgathatod partnered, izgathatod őt a kezeddel, hogy így nyerj magadnak és szerszámodnak értékes perceket.

A pozíció váltás ráadásul változatossá teszi a szexuális együttléteteket. És egy alaposan feldobott szex igazi édes élvezet.

Tarts szünetet

Néha tarthatsz egy kis szünetet is, de csakis úgy, ha közben biztosítod azt, hogy a partnered közben élvezze az együttlétet. Ezt jól meg tudod oldani úgy, ha a szünet közben nyelvvel, vagy kézzel izgatod partnered.

Így megint csak időt nyersz magadnak, miközben ez a szünet nem megy a partner rovására. Sőt, még azt is fogja érezni, hogy foglalkozol vele, mert nem sok férfi szeret orálisan örömöt okozni a partnerének.

Ha betartod a trükköket, akkor garantáljuk neked, hogy sokkal tovább bírd a szexet, és ne okozz csalódást a partnerednek.

egészség szexualitás erotika

 

Megtekintések száma: 28363


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet