Unod, hogy válasz nélkül maradnak a Tinder üzeneteid?

2018 November 20

Nem mindig könnyű megtörni a jeget - különösen egy olyan társkereső alkalmazásban, mint a Tinder. Sajnos ilyen helyzetben a hölgyek többsége elvárja, hogy a férfiak tegyék meg az első lépést. Ez igenis nagy nyomás! 

Még akkor is, ha tökéletes nyitóüzenetet találsz ki, sokszor előfordul, hogy válasz nélkül marad az üzeneted? Ez azért van, mert a nőket folyamatosan elárasztják olyan srácok üzenetei, akik úgy gondolják, okosak és már túlzott önbizalommal állnak hozzá egy beszélgetés elindításához. 

Ahelyett, hogy belenyugszol az ,,üres matchekbe", próbáld ki ezeket a tippeket az üzeneted nyitósorai mellé - a kreativitás sokat dobhat rajtuk, de ez nem biztos, hogy elég. Ki tudja? Talán csak egy italt nyersz, de az is lehet, hogy kettő lesz belőle.

  1. Tedd rendbe a profilodat! Igazán fontos, milyen fotókat lát rólad valaki első körben.
  2. Ha van Instagramod, kapcsold össze a két alkalmazást - így könnyebben "megismer" téged a másik fél. Nem elég, ha csak odaírod a felhasználó neved - miből gondolod, hogy valóban rákeres valaki?
  3. Indíts egyből két kreatív kérdéssel! Az érdeklődő férfiak mindig nyerők.
  4. Ügyelj a beszélgetőpartnered profiljára is - ha megadta, hova jár iskolába / hol dolgozik, akkor ne kérdezz rá. Inkább érdeklődj ezzel kapcsolatban, így látni fogja, hogy képben vagy.
  5. Ajánld fel, hogy meghívod valahova enni - hiszen ezt mindenki szeret!

via Men's Health

randi applikáció

 

Megtekintések száma: 953133


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet