Vonzó férfi tréning?!

2013 Június 22

" Te akarsz lenni a srác, akit intelligens gyönyörű nők üldöznek? Tedd kíváncsivá, bájold el a nőket, legyél a középpontban! " Szinte letaglózott a hirdetés, amely egy Vonzó Férfi Önbizalomnövelő Program keretében hirdeti tréningjét!

A program képviselői szerint elsősorban a harmincas férfiaknak lenne szüksége a tréningekre: ha eddig nem sikerült önállóan párt találniuk, nagy a valószínűsége, hogy ezután sem fog. Manapság a férfiak állítólag rosszul közelítik meg a nőket, túlságosan kiszolgáltatják magukat, holott épp az ellenkezőjére lenne szükség: a hölgyek inkább epekednek az úgynevezett rosszfiúk után, akiket nehéz megkapni, az ehhez kapcsolódó magatartásformához viszont nélkülözhetetlen a kellő önbizalom a férfi számára! A legtöbb harmincas férfi ha szűk ismeretségi körében nem ér el sikert, internetes társkereséssel próbálkozik, de a tapasztalatok szerint ennek inkább több a hátránya, mint az előnye.

{loadposition szoveg}

A vonzó férfi tréningek azt hírdetik, hogy ők megtanítják a férfit a csábítás minden trükkjére, hogy ne görcsösen induljanak neki a csajozásnak. Fejlesztik azok magabiztosságát, s szavaikat idézve ezeket a gyámoltalan férfiakat " a nőkkel való kommunikáció mestereivé " képezik!

Azt is megtudtam, hogy egy teljes körű trénig majdnem 80.000.- Forintba kerül, azt viszont nem, hogy mennyire volt hatásos, vagy valójában mennyire van erre szükség. Meséljék el, ha van ide fűződő tapasztalatuk! Kíváncsi vagyok!

 

Megtekintések száma: 6633


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet