5 módja annak, hogyan keress pénzt az Instagramon

2018 Március 27

Mindennel lehet pénzt keresni, csak tudni kell a módját, hogy hogyan. Tudtad, hogy az Instagram is lehet egy igazi aranybánya?

Az utóbbi időben nem csak a Facebookkal vagy a Google-lel lehet pénzt keresni, hanem az Instagrammal is.

Ráadásul valamivel könnyebb is itt sikerek elérnünk, bár az is igaz, hogy a nagyon nagy pénzek megkereséséhez már egy nagy adag szerencse is kell.

Az Instagramon számos módja van annak, hogyan keress egy kis pénzt. Ráadásul jelen esetben nem csak pénzt fogsz keresni, hanem kapcsolatokat kiépíteni nagyobb cégekkel, szponzorokkal.

Add el a képeid

Az Instagramra feltöltött képek tulajdonjoga a tiéd, így bárki fel szeretné használni, ahhoz az engedélyed kell kérnie, vagy meg kell vásárolnia. Minél több fotót töltesz fel, annál nagyobb az esélye, hogy valaki fel szeretné használni, vagy megvásárolni ezeket a képeket.

Persze fontos, hogy jó minőségű, érdekes képekkel legyen tele az Instagram fiókod, de ha van hozzá ellő kitartásod, akkor idővel egyre nagyobb lesz a képeid iránti kereslet.

Keress szponzorokat

A szponzorált tartalmak másokkal való megosztása nem csak neked jó pénzkeresési lehetőség, de az ezért fizető cégeknek is jó marketing megoldás. Ha már van egy nagyobb, népszerűbb Instagram fiókod, érdemes belevágni a nagyobb szponzorok felkutatásába.

Szponzorált poszt lehet az, ha kiteszel magadról egy képet, amint az Adidas cipődben futsz, amiért az Adidas fizet neked. Talán nem is gondolnád, hogy a nagy márkák részéről mekkora kereslet van olyan Instagram reklám felületekre, melyeket te is szolgáltathatsz nekik.

Reklámozd vállalkozásod, vagy terméked

Bizonyos értelemben az Instagram is úgy működik, mint a Facebook. Ez egy médiafelületként is funkcionál, ha így tekintesz rá, ugyanis ha ügyes vagy, megtalálhatod rajta a vállalkozásodhoz szükséges potenciális vevőkört is.

Ha mondjuk van egy egyedi pólókat készítő céged, akkor minden nap feltehetsz pár képet, melyben egyedi pólókban álló gyönyörű lányok, sármos férfiak láthatóak. Idővel ezek elterjednek, és egyre több követőd lesz. Az egyre több követő pedig egyre nagyobb potenciális ügyfélbázist jelenthet.

Add el az Instagram fiókod

Ez a módszer csak akkor működik, ha már elértél valamit, és van egy jól bejáratott, népszerű fiókod, sok követővel. Ezzel nagyon nagy pénzeket lehet kaszálni, de nem is könnyű elérni, hiszen rengeteg munkát kell belefektetni egy sikeres, értékes Instagram fiókba.

Habár hivatalosan a szabályzat nem engedi, mint ahogyan hivatalosan tiltott a Facebook oldalak eladása és vétele is, de mint tudjuk, a feketepiac az interneten is jelen van, és virágzik.

Legyél partner

Az is egy jó megoldás lehet, ha betársulsz valahová partnernek. Így bár az összegeken is osztoztok, de többen nagyobb eséllyel vihettek sikerre valamit, és a sokfelé gondolkodás pozitívan hathat az „üzletpolitikátokra”.

Rengeteg olyan siker sztoriról hallani, ahol partnerként kezdte valaki az Instagramos pályafutását, aztán elég szép pénzeket tudott kinyerni a rendszerből.

Ezek tehát a legjobb módjai annak, hogy biztosra menj, és ki tudj termelni egy kis pénzt Instagramos jelenléteddel.

Ez a pénz önmagában a megélhetésedre valószínűleg nem lesz elég, de egy tisztességes zsebpénzt, vagy mellékest össze tudsz vele halmozni. Ha pedig elég kitartó vagy, és jókor vagy jó helyen, akár az Isten lábát is megfoghatod!

életmód pénz siker a siker kulcsa

 

Megtekintések száma: 107831


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet