Egy forgatás, amely új szerelmet hozott Kefirnek

2021 Február 03

A V-Tech Álmodoztam című dalához készült klipjéről mindenkinek ugyanaz jut eszébe, kivéve Kefirt, aki arról mesélt, hogy számára milyen élmények fűződnek a forgatáshoz.

- Az Álmodoztam videóklipet a Filmmakers csapata készítette. Az a csapat, amelyik annak idején a Keleti pályaudvaron forgatta le Sarah Connor "From Sarah with Love" című klipjét. Az Álmodoztam-nál forgattunk velük először, és annyira megtetszett a profizmusuk, hogy utána még vagy négy klipet készítettünk együtt.

- A kisfilmet több helyszínen vettük fel: a Citadella Dance Clubban, a Hotel Gellértben és a Gellért hegyen. A Citadellába néhány rajongónk is eljött, ők alkották a közönséget. Az volt a feladatuk, hogy tomboljanak, amíg mi énekelünk.

- Ez volt az első alkalom, amikor nem csak zenéltünk, és énekeltünk, hanem színészkednünk is kellett a történet során. A klipben egykori kedvesem, Zimány Linda játszotta a női főszerepet.Az EMI lemezkiadó egyik rendezvényén találkoztunk először Lindával, ahol Britney Spears-hasonmásként lépett fel. Megtetszett, és meghívtuk a klipünkbe szerepelni. Az a csók, amely a klipben látható, végül tényleg elcsattant, és nem sokkal később egy pár lettünk.

A dalhoz egyébként egy másik videoklip is készült, egy dance verzió.

Szerző: Udvardi Csilla

kefier

 

Megtekintések száma: 11757


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet