Egy nő 24 évesen hozzáment egy milliomoshoz, aztán kiderült valami, amitől majdnem dobott egy hátast!

2018 Április 12

Ritka az ilyen sztori, mint a fehér holló. Egy aranyásó hölgy 24 évesen hozzáment egy idős úriemberhez, aztán olyan pofára esés következett, amit senki sem gondolt volna!

Te sem csíped az olyan hölgyeket, akik aranyásóként csak a pénzes öreg pasikra buknak? Akkor ezt a sztorid széles vigyorral az arcodon fogod olvasni a kárörömtől.

A fiatal. alig 24 éves nő azt hitte, megfogta az Isten lábát azzal a milliomos úriemberrel, aki bár idős volt, a kora nem gátolta meg abban, hogy megkössék az érdekházasságot.

A furcsa pár randevúzni kezdett, majd rövid ismeretség után az idős férfi megkérte a nő kezét. A nő igent mondott, és már képzeletben talán az örökséget számolgathatta, amikor 3 hónap elteltével váratlan fordulat következett be kapcsolatukban.

Amikor a családi albumokat nézegették, felfedezték, hogy mindketten szerepelnek az egyik fotón.

Így derül ki, hogy a fiatal nő férje egyben nagyapja is volt. A férfi az első házasságából származó gyerekeit magára hagyta, majd milliókat nyert a lottón.

Ugyanígy tett a menyasszony is, később egyik szülő sem tartotta a gyerekekkel a kapcsolatot, akiknek azonban gyerekei lettek. Így történhetett az a statisztikailag valószínűtlen dolog, hogy a nagyapa és unokája összeházasodjanak.

A pár a bizarr fordulat ellenére nem bontotta fel a szent köteléket, de abban bizonyosak lehetünk, hogy alaposan átértékelték életüket és az egymás közötti kapcsolatot.

nők stílus pénz érdekes érdekesség

 

Megtekintések száma: 147962


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet