Hogyan keress pénzt egy egér és egy billentyűzet segítségével?

2016 Október 24

Manapság az internetes pénzkeresés korszakát éljük. Aki leleményes, és képes a dobozon kívüli gondolkodásra, az a saját maga ura lehet, és otthon, a kényelemből dolgozhat bárhol, bármikor.

Persze azonnal hozzá kell tenni, hogy az internetes pénzkeresés egyáltalán nem könnyű „szakma”. Ami azt illeti, igen leleményesnek kell lenned, és nagyon gyors észjárásúnak.

Azért is, mert pillanatok alatt alkalmazkodnod kell az olykor megváltozó trendekhez, és le kell elsőként csapnod az új lehetőségekre.

De manapság hogyan érdemes pénzt keresni?

Blogolj pénzért

Manapság az egyik legelterjedtebb pénzkeresési lehetőség az interneten az, ha valaki nyit egy saját blogot, és elkezd folyamatosan írogatni. A helyzet azonban nem ennyire könnyű, hiszen akkor mindenki ezt csinálná.

Egyrészt nem mindenki képes arra, hogy jól, és eladhatóan fogalmazzon, másrészt nem mindegy, milyen témákban utazol. Ha viszont kitartó vagy, és az embereket érdeklő témában gyártasz tartalmat, előbb-utóbb felfigyelnek rád, és kialakulhat a közönséget. Ettől kezdve pedig már csak rajtad áll, hogy milyen cégeket, és egyéb üzleti partnereket keresel fel azzal, hogy hirdetési lehetőséget kínálsz nagy látogatottságú blogodon.

Online Póker

Rengeteg városi legenda kering az online pókerezésről. Az online pókerezés veszélyes lehet, mert bár vannak taktikák, nyerési stratégiák, azért ez a „sport” is nagyrészt a szerencsére van bízva, és arra, hogy kinek milyenek a lapjai.

Sok olyan emberről lehet tudni, akik pókerezéssel gazdagodtak meg. Ezek nem holmi mesék. Tényleg vannak olyan emberek, akik annyira kenik-vágják a pókert, hogy képesek hosszabb ideig nyereségben maradni, de vigyáznod kell, mert a nagy átlag sokszor csak elveszíti minden pénzért idővel.

Időnként egy kis mellékesre szert tehetsz belőle, de ha ránk hallgatsz, csak akkor csinálod ezt hosszú távon, ha tényleg úgy érzed, hogy nagyon profin tolod a pókert.

Youtube csatorna

Az bizonyára már neked is feltűnt, hogy manapság a Youtube-ozás rengeteg pénzt hoz egyeseknek. Persze ehhez nagyon fel kell futnod, és fontos, hogy több százezren nézzék meg egy nap a videóidat, de ez nem egy elérhetetlen álom.

Mindenki kicsiben kezdi, nyit egy csatornát, elkezd valamilyen témában videókat feltöltögetni, majd lassan megtalálja a közönségét Több híres hazai Youtube sztár futott be, és bár nem publikus hogy mennyit keresnek, az jól látszik, hogy szépen megélnek belőle.

Instagram

Korábban már írtunk arról, hogyan keress ötféleképpen pénzt az Instagramon. Rengeteg lehetőséged van a különféle partnershipektől kezdve egy adott cég termékének reklámozásán át a direkt marketingig.

De ha mindent megunnál, és rengeteg a követőd, még az is járható út, hogy fogod, és nagyon jó pénzért tovább adod valaki másnak az Instagram fiókod. Amerikában milliókat keresnek az Instagramot kihasználva.

Tőzsde

Mostanában indult be ez a dolog, az elmúlt években, így lehetővé vált, hogy kis befektetéssel is nagy pénzt lehessen keresni.

Sokaknak azért tetszett meg ez a pénzkereseti lehetőség, mert bárhonnan és bármikor lehet végezni, és lehetőséget ad arra, hogy csak 100 euró befektetésével 40 ezer euróval kereskedjenek, és relatíve kis idő alatt sok pénzt szerezzenek.

Ez már nem olyan egyszerű, mint a „pénzért netezés”, így ha valaki nem tudná, hogy is lásson neki, egyes cégek, mint például az iFOREX oktatási anyagokkal segítik a kezdést.

pénz pénzügyek siker a siker kulcsa pénzkeresés

 

Megtekintések száma: 117713


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet