Lottómilliomosok a világban - 2. rész

2018 Február 02

Néhány további lottómilliomos sztoriját olvasgatva újra álmodozhatsz, mi mindenre költenéd a milliárdokat.

Az amerikai Benett Scott tulajdonképpen egy bolti eladó hibájából lehetett a 2,1 millió dollár (kb. 460 millió forint) boldog tulajdonosa. A kitöltött szelvényét az eladó ugyanis nem a férfi kérésének megfelelő játékban, hanem egy másikban adta fel. Ezt a kellemes végeredményt hozó tévedést szerencsére csak utólag vették észre. A nagy nyereményüket a három gyermekük taníttatására, a konyha felújítására fordították, na meg némi utókarácsonyi ajándékra.

{loadposition szoveg}

Van olyan nyertes is, aki csak egy új tornacipőre vágyik a nagy vagyonból. Ezen felül a gyermekeinek és a nagybátyjának adja a pénzt Julie Cervera, akinek a legjobbkor jött a 23 millió dollár (több, mint 5 milliárd forint). Ugyan csak öt hónappal a sorsolás után jött rá, hogy nyert. Ezt megelőzően viszont komoly anyagi gondokkal küszködött, a villanyt is kis híján kikapcsolták nála. A lottóhatóság már a bolt kameráinak felvételét is közzétette, így kerestette a titokzatos nyertest. Ekkor ismert lányára a hölgy, aki az ő kérésére vette meg a nyertes szelvényt. A beváltási határidő előtt néhány nappal így meg is kaphatták nyereményüket.

Egy fiatal pár, Cassy Carrington és Matt Topham az EuroMillions főnyereményét, 45 millió fontot (16 milliárd (!!) forint) tudhat magáénk. Kétségkívül a legnagyobb csoda, ami életük során történt velük, hiszen az esküvői tortára sem volt elég pénzük korábban. Az egyetlen vágyuk, egy békés kis otthon volt, aminek megvásárlását sokan nem is értették. Egy forgalmas főút melletti, zömében szegényebbek által lakott részen található álomotthonuk. Több barátjuknak adtak a mesésen nagy nyereményből, de elszórni semmiképpen sem akarják. Ha a házban nem is, a kocsi választásában igencsak a legjobbra törekedtek: egy vadonatúj Jaguar XK Coupe jelzi, hogy a fiatalok azért nagyonis örülnek a nyereménynek.

 

Megtekintések száma: 88319


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet