Mivel keress sok pénzt? Hát a hobbiddal!

2016 Október 26

Rengeteg üzleti modell, és neves ember nem azért lesz sikeres, mert valami újat tud, hanem azért, mert munkájukra saját hobbijukként tekintenek. Talán neked is érdemes kipróbálnod, hogy a hobbiddal keress pénzt!

A hobbi olyan dolog, amit az ember szeret csinálni. Amiért él hal, és ami a szenvedélye. A legtöbb sikeres ember egyik titka az, hogy nem munkaként tekint arra, amit csinál, hanem hobbiként.

A hobbid legyen a munkád

Mondhatnánk azt is, hogy egyenesen szerelmes abba, amit csinál. Ez egyszerűen elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki az átlagnál sikeresebbé váljon valamiben.

Gondolj csak bele: hogyan akarsz sikeres lenni mondjuk az autóeladásban, ha nem is szereted az autókat? Vagy, hogyan akarsz a világ legjobb focistái közé tartozni, ha nem szereted a futballt?

A sikernek elengedhetetlen kulcseleme az, hogy, szeresd az adott dolgot, amiben sikeres szeretnél lenni. Ez azért is jó, mert így nem kötelezően teljesítendő munkaként fogd majd fel.

Sokkal többet fogsz vele foglalkozni, néha még szabadidődben is, és élvezni fogod, ugyanis ha a hobbijával foglalkozik az ember, akkor nem fogja érezni z idő múlását.

Mindennek tetejében, a hobbijában az ember mindig szeret továbbfejlődni. A jó pap holtig tanul, és ha szereted a focit, akkor csak úgy válhatsz a legjobbá, ha gyakorolsz, és új technikákat tanulsz meg.

A siker kulcsa, hogy szeresd

A siker egyértelműen ott rejtőzik, hogy szereted azt, amit csinálsz. Maximalista vagy, kihozod a legjobbat belőle, mert igényes vagy a munkádra, és amibe jó vagy, abban te szeretnél a legjobban teljesíteni. A legtöbbet letenni az asztalra.

Nagyon kellemes a tudat, hogy olyannal keresheted a pénzt, amit ingyen is szívesen csinálnál, puszta passióból.

Így, hogy még pénzt is keresel vele, jobban megbecsülöd, és sokkal nagyobb lendületet ad a további fejlődéshez.

Könnyen pénzzé teheted a sikered

Óriási előnye van annak az embernek, aki szeretetből csinálja a munkáját ahhoz képest, aki csak az üzleti lehetőséget látja a dolgokban.

Az embereken vagy a különféle vállalkozásokon ugyanis látszik, hogy valaki szívből csinálja, minden odaadással, vagy lelketlenül, profit orientálva.

Ráadásul a lelkes ember sokkal többet, sokkal minőségibbet képes alkotni, vagy előállítani. Egyszerűen nem vehetik fel egy olyan emberrel a versenyt, aki szereti is amit csinál, és nem vág hozzá savanyú képet, és hajlandó tanulni a hibáiból, és képes előre nézni, rendszeresen önfejleszteni saját magát.

Bármibe is fogj bele, ezt mindig tartsd szem előtt, és kérdezd meg magadtól, menyire szereted ezt az egészet.

Ha a válasz az, hogy nagyon akkor ne habozz, vágj bele, mert van egy óriási helyzetelőnyöd a többi versenyzőhöz képest: hihetetlen lelkesedésed van, és megvan benned a munka iránti szeretet.

pénz pénzügyek siker a siker kulcsa pénzkeresés

 

Megtekintések száma: 114123


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet