Nőtípusok, melyektől óvakodj az életben, ha jót akarsz magadnak

2016 Szeptember 24

Bizonyára te is tudod, hogy vannak olyan nőtípusok, akik képesek megkeseríteni az ember életét, vagy sok borsot törnek az orrunk alá, ha kikezdünk velük. De miről lehet felismerni az egyes típusokat? Na, ez a cikk épp ezeket mutatja be!

A nőkön alapvetően sem könnyű eligazodni, hát még akkor, ha a különböző női típusokkal sincs tisztában a naiv férfiember.

Sokkal nagyobb eséllyel futunk bele olyan lányba, akiről később kiderül, hogy nem jó választásnak bizonyult, ha nem ismerjük a női típusokat, és azok egyes tulajdonságait, ismérveit.

Összeszedtük a leggyakoribb olyan női típusokat, melyeket jobb, ha nagy ívben elkerülünk a párválasztás során.

Anyáskodó

Azt hiszem, nem kell magyarázni, miért is annyira veszélyes ez a típusú nő. Miután felnőtté válunk, és kiszabadulunk anyánk néha túlzottan is féltő, ölelő karjaiból, és elkezdjük saját, önálló életünket élni, az hiányzik a legkevésbé, hogy valaki újra gyereknek nézzen minket, és babusgasson.

Az anyáskodó nők szeretik kisajátítani a másikat, és mindent megcsinálnak helyettünk. Ez az elején még jó is lehet, azonban ha feleszmélünk abból, hogy mennyire elkényelmesítettek minket, már késő.

Állandóan azon lesz a nő, hogy mindent megcsináljon, mert úgy gondolja, hogy nem vagyunk képesek rá. vagy talán nem is érdekli, hogy képesek vagyunk-e rá, mert ő gondoskodásból nem is hagy nekünk más lehetőséget.

Nyakunkon csüngő

Más, ha valaki egy egészséges határon belül nagyon is ragaszkodó, mint az, aki állandóan a nyakunkon próbál csüngeni, és szinte fullasztóvá teszi a légkört egy kapcsolatban.

Legszívesebben a nap 24 órájában velünk lenne, ami nem baj, de néha kell az, hogy mindkét félnek meglegyen a saját kis magánszférája.

Ha minden percet együtt töltünk, hamar elillan egy kapcsolat varázsa, a titokzatosság. A nyakunkon csüngő nő kifejezetten sértődékeny lesz, ha megpróbáljuk megértetni vele, hogy egy kicsit magunk szeretnénk lenni.

Éppen ezért nehéz elkerülni a konfliktusokat, és hamar rátelepszik az emberre, ezért vigyázzunk az ilyen típusú hölgyekkel.

Számonkérő, örök féltékeny

Nem tudsz átugrani 5 percre sem a haverokhoz, anélkül, hogy beszámolót kellene írnod róla a párodnak? Akkor rossz nőt fogták ki öregem!

A számon kérő típusú nők az egyik legrosszabb fajta. Állandóan az a paranoid képzetük van, hogy minden férfi a farka után megy, és meg akarja csalni a párját. 

Ezért rendszeresen hív, ha nincs a közeledben, kiakad, ha nem vagy elérhető, és hatalmas balhét képes csapni akkor, ha nem mondod meg, hová tűntél.

Súlyosabb esetekben titokban követ, megfigyel, hogy merre jársz. Egy állandó szorítást tart fenn a kapcsolatban, ami nem egészséges. Nem bízik benned, ezzel pedig egy kapcsolat talán legerősebb, legfontosabb alapját ássa alá. Joggal vetheted fel a kérdést neki: akkor minek van veled, ha nem bízik benned?

A szószátyár

Van, aki sokat beszél. Ez még önmagában nem baj. H valaki azonban ne tudja, mikro és hol kell befogni a száját, az egy idő elteltével rendkívül idegesítő lehet. Főleg akkor, ha az illető ráadásul még sületlenségeket is beszél.

Vannak nők, akik szeretnek rizsázni, és képesek 5-10 percen át beszélni anélkül, hogy mondandójuknak bármilyen értelme lenne.

Ne hagyd magad, kerüld az ilyen nőket, mert hosszú távon nem csak fárasztóak, de energiavámpírként is funkcionálnak.

Az okos, tudatos

A férfiak szeretik az okos nőket, de vajon mi a helyzet a túlságosan is okos, művelt nőkkel? Az okossággal semmi baj nincs szerintünk. A gond inkább akkor van, ha valaki ezzel visszaél, és átcsap okoskodásba.

Ha valaki, akkor a férfiak nem szeretik, ha állandóan lekezelik, kioktatják őket. Ezért egy nő azzal követheti el a legnagyobb hibát, ha állandóan megalázza őket a szellemi piedesztán.

Kisajátító

Messze kerüld el a kisajátító művészeket. Ha valaki nem önmagadért szeret beléd, hanem egyfajta kihívásként tekint rád, akkor eleve nem jó ómennel indul a kapcsolat.

Az ilyen nő szép lassan elveszi önmagad. Kisajátít. Kénye kedvére alakítja külsődet, sőt, még a véleményedet is bizonyos dolgokról. Azért, mert ő úgy akarja. neki nem vagy elég jó önmagad, ő egy másik embert, egy másik szellemi terméket akar magának belőled gyúrni, amit nem szabad hagynod.

Aranyásó

Az aranyásó azért veszélyes, mert képes egy férfi életét egy életre megnyomorítani. Az ilyen nőnek csak a pénz számít, és te magad nem is vagy fontos.

Sokkal többet nyom az egyenletben a pénztárcát vastagsága, és a sportkocsid sebváltójának hossza. Az ilyen nők ha nem vigyázol, hosszú távon ég a vagyonodból is képesek kiforgatni, és csak addig kellesz nekik, amíg van pénzed.

A fenti női típusokon kívül még számtalan olyan fajta akad, melyet érdemes kerülni, de ezek a legfontosabbak, és legveszélyesebbek.

Ezekkel semmiképpen se kezdj ki, vagy messze kerüld el őket, ha boldog férfi életet akarsz élni.

életmód nők nőtípusok tanácsok férfiaknak pszichológia

 

Megtekintések száma: 16168


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet