Régi-új taggal bővült a Startlap-csoport

2021 Január 08

A Citromail 670 ezer aktív felhasználójával erősíti az új formátumot

Stratégiai jelentőségű változás történt a hazai internetes paletta két, évtizedes múltú márkájának életében, a népszerű levelezőszolgáltatás, a Citromail ismét csatlakozott a legnagyobb magyarországi szórakoztató-, hír- és keresőplatformként is működő Startlap-csoporthoz. A csatlakozással olyan termékcsoport jön létre, mely a felhasználói szokások mélyebb ismeretén alapuló hirdetési megoldásokat kínál.

Nem először fordul elő, hogy a két termék tevékenysége ilyen szorosan összekapcsolódik, hiszen 2013-ig egy szervezeti egységet alkottak már a Central Médiacsoport jogelődjeként működő vállalaton belül is.Az új termékcsoport vezetésével Száler Györgyöt bízták meg, aki korábban a Central Médiacsoport e-mail üzletágának irányításáért felelt.

Az egyesülés logikus lépés, hiszen mind a Startlap, mind pedig a Citromail innovatív, adatalapú technológiákkal segítik hirdetőink céljainak hatékony megvalósítását, egyesítve a termékeink fejlesztése során alkalmazott megoldások előnyeit, képességeit” – fejtette ki Száler György, aki hangsúlyozta, aCitromail mintegy 670 000 aktív felhasználójának, a Startlap-Hírstart univerzum esetében pedig naponta 450 000 látogatónak tudnak személyre szabott, pontosan célzott ajánlatokat eljuttatni. „A csapat rugalmasan igyekszik 2021-ben is kiszolgálni a hirdetőket és a felhasználókat, pontos választ adva a piaci igényekre. Terveink között szerepel olyan komplex üzleti szolgáltatások kidolgozása, amelyek egyedi és különleges megjelenési lehetőségeket kínálnak a hirdetőink számára.”

A Startlap és a Citromail márkakommunikációjában 2021-ben a két brand friss, emberközeli arculata, és az ezt szimbolizáló kabalafigurák is komoly szerepet kapnak majd: a felhasználók rendszeresen találkozhatnak velük az egyes szolgáltatások felületein, valamint a közösségi médiában is.

citromail

 

Megtekintések száma: 11754


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet