Anthony Joshua: A brit Mike Tyson egykori edzőjével edz Amerikában

2021 Október 29

Anthony Joshua számos amerikai edzővel találkozott, mivel Oleksandr Usyk elleni vereségét követően fellendülést hozhat az edzőváltás.

/kép: google.com/

A brit nehézsúlyú játékosnak meg kellett válnia Rob McCracken edzőjétől, miután a múlt hónapban elveszítette WBA (Super), WBO és IBF címét Usyk ellen.

Joshua az Egyesült Államokban találkozott Virgil Hunterrel, Eddy Reynosóval és Ronnie Shieldsszel.

"Azt hiszem, úgy érezte ez nem volt helyes, ezért változtatni akart" - mondta Shields.

Hunter székhelye a kaliforniai Oakland, és olyan több súlycsoportú világbajnokokat edzett, mint Andre Ward és Amir Khan.

Joshua szoros kapcsolatokat ápol Hunter csapatával, és Joshua Buatsi brit boxoló is a veterán edző alatt edz.

Reynoso híres arról, hogy a box szupersztárt, Canelo Alvarezt vezette a sportág élvonalába, a 44 éves sportolót, a WBC pehelysúlyú bajnokát, Oscar Valdezt szintén, és Joshua korábbi ellenfelét, Andy Ruiz Jr-t is edzette.

A texasi székhelyű Shields megerősítette a pletykákat, hogy Joshua új edzőt keres, miután a héten fogadták őt az edzőteremben.

"Megkerestek, és megkérdezték, hogy érdekel-e, hogy megnézzem AJ -t, és le akarnak jönni Texasba, hogy megnézzék, hogy mennek a dolgok közte és köztem" - mondta Shields a ThaBoxingVoice -nak. - - Azt mondtam: "Semmi gond, szívesen megnézném, hogyan dolgozunk együtt".

-AJ azt mondta: „Az európai ökölvívás más, mint az Egyesült Államokban." Rájött, hogy az USA -ba kell jönnie, hogy valami mást tapasztaljon.

-Azt mondta nekem: "Figyelj, tudom, hogy az emberek nem hiszik, hogy egy vadállat vagyok. Egy vadállatnak kell lennem a következő küzdelemben." És ez az ő szava. -Azt mondta nekem: "Kellesz nekem, hogy megmutasd, hogyan legyek a legnagyobb vadállat és taníts meg rá.”

Shields számos nehézsúlyú bajnokkal dolgozott együtt, köztük Mike Tysonnal és Evander Holyfieldtel.

/kép:google.com/

Jermall Charlo Shields-el dolgozik együtt, és több videót is közzétett az Instagramján, amikor Joshua beszélt edzőjével és könnyed edzéseket végzett.

Joshua nem hozott egyelőre végső döntést edzői stábjával kapcsolatban, amelyben Angel Hernandez és Joby Clayton segédedzők is szerepet játszanak.

Ruiz Jr veresége után Joshua felvette Hernandezt a csapatához, és a 32 éves még McCracken mellett maradhat vezetőedzőként.

Az USA -ba való áttéréssel Joshua-nak át kellene költöznie Sheffieldből, ahol teljes profi és amatőr karrierjét töltötte.

McCracken amatőr kora óta edzette Joshuát, de erősen bírálták az Usyk elleni játék miatt.

Joshuát Usyk teljesen felülmúlta, és határozottan győzelmet arattak felette, miután megpróbálta felülmúlni az egykori vitathatatlan cirkáló súlyú bajnokot.

/forrás: bbc.com/

 

Megtekintések száma: 7487


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet