Családi napra várunk kicsiket, nagyokat!

2017 Október 26

Október utolsó szombatján, délelőtt 10:00 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kezdődik a program.

Kőbán Rita, kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, valamint a rövidpályás gyorskorcsolyázó világbajnok testvérpár, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang tart sportági bemutatót. A gyermekek kipróbálhatják az evezős ergométert, bokszkesztyűt húzhatnak, és jelentkezhetnek úszó-, atlétikai és vívószakosztályunkba.


A gyerekek a médiaválogatott tagjaival kipróbálhatják a FIFA 2018-at, melyet eSport szakosztályunk tagjai mutatnak be.

Az érdeklődők megismerkedhetnek az atléták, a tőrözők és a párbajtőrözők mesterfogásaival, valamint ingyenes stadiontúrán vehetnek részt, így bepillantást nyerhetnek a létesítmény olyan zugaiba is, ahová eddig csak a sportolók léphettek be.

A kétórás rendezvényen fellép Lui, a világbajnok bűvész, lesz „bohóc show” és a Bon Bon, arcfestés, lufihajtogatás, és foci darts.

15:00 órakor kezdődik a városmajori vívó- és kosárlabdacsarnokban a második felvonás, ahol bemutatkoznak kardozóink, ritmikus gimnasztikázóink, de lesz kosárlabda-bemutató, több sakktábla és felép Palcsó Tamás.

Az érdeklődők belépődíj megfizetése nélkül tekinthetik meg az MTK Budapest-Sopron Basket női NB I-es kosárlabda-mérkőzést.

Az esemény védnöke: Rétvári Bence, államtitkár.

A CBA gondoskodik a gyümölcsről, és a műzliszeletről, a frissítés felelőse a Fruttamax.

A felnőtteket BÜFÉ, az első kétszáz általános iskolást ajándékcsomag várja.

Együttműködő partnereink: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Fővárosi Önkormányzat, CBA, FruttaMax.

Forrás:mtk.hu

Médiaválogatott Lui Bűvész Palcsó Tamás F-Pont Média Apáti Bence FruttaMax MTK Családi nap Bon-Bon Sportágválasztó Fresh Andi Torres Dani Szolnoki Peti Szebeni István Szentgyörgyi Rómeó Gesztesi Károly Andor Éva Deutsch Tamás Rétvári Bence

 

Megtekintések száma: 764801


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet