Egyre népszerűbb sport a bodyART®

2013 Szeptember 18

Hallottatok már az egyre népszerűbbé váló sport, a bodyART® egyedülálló hatékonyságáról? 

Gyakran mondjuk, hogy  "Ne csak az erődet, hanem az eszedet is használd! ", na meg akkor lehet valakinek teljes az élete, ha mind kívül, mind pedig belül harmoniában van önmagával! Így gondolta ezt Robert Steinbacher és Alexa Lé is, amikor több évi közös munka során megalkotta a különleges edzéstervet tartalmazó szabadidő sportot, amelyben szavaikkal élve " az erő a tudatossággal találkozik ".Napjainkban egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgások végrehajtása iránt, amely a mindennapi stressz alól felszabadítja őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és testük, újra éli annak, funkcionalitását. Ilyen tudatos, pontos, minden részletre odafigyelő, teljes edzést kínál a bodyART®.

{loadposition szoveg}

Mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, amelyhez több speciális légzés technikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája.

egyre-nepszerubb-sport-a-bodyart

 Sikere abban rejlik, hogy az említett mozgásrendszer alkalmazása, olyan teljes és összetett edzést nyújt, amely hatás csak ezzel a rendszerrel érhető el. Hatékonysága egyedülálló! A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre, hajlamos izmokra, az egész emberi test izmai, izületei számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyság, erő – és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás, türelem, tudatosság, olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai! " S persze az sem utolsó szempont, hogy férfiaknak és nőknek egyaránt kiváló mozgáslehetőség!

 

Megtekintések száma: 7489


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet