Ez történt Berki Krisztián heréivel!

2014 Február 27

Azon nem lepődnénk meg, ha az a hír járná, hogy Berki heréit Pamela rendesen megszorongatta, amiért folyton kétes helyzetekbe kerülve feldühítette. Na de az, amit önszántából csináltatott velük, teljesen elképesztő!

Egy amerikai testépítő verseny miatt kereste fel az orvosát, ahol a zsírbontást homlokplasztika és egy intim beavatkozás is követte. Az előbbi beavatkozás nem nagy szám, hiszen a botoxos ránctalanítást nem elsőként alkalmazták nála. Viszont azt, hogy szó szerint kivasalták a heréit, azt az országban még senki sem mondhatja el magáról Berkin kívül!

{loadposition szoveg}

Ehhez a kiváltsághoz pedig ő maga ragaszkodott. Kezelőorvosa elmondta, hogy egy olyan készülékkel végzik az eljárást, amely az ultrahangos és rádiófrekvenciás hatást együtt tudja. Gyakorlatilag a bőr alatti izomrostokat zsugorítja úgy, hogy az apró sejteket, zsírsejteket szétrobbantja. Bőrfeszesítésre, nyirokpangásra is jó, a golyókban viszont nem okoz kárt. S Berki azt is elmondta, hogy a heréin végzett művelet egyáltalán nem volt fájdalmas. Pedig már kezdtünk aggódni, hogy ez az őrült pali ha így folytatja, mi marad majd Pamelának?:)

 

Megtekintések száma: 6382


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet