Flabélos őrület. Fiúknak és lányoknak.

2013 Július 09

Nemrégiben indult el a Flabélos őrület Magyarországon is, azóta egyre többet hallani róla. Némely oldalakon még a centiket is közlik, amik leperegtek a páciensekről. Azt mondják a lusták sportja, ami valószínűleg igaz is, de mégis hatékony. Csajoknak és pasiknak egyaránt. És mindenki szereti, aki egyszer kipróbálja.

Nézzük csak mi is az a Flabélos
Egy vibrációs gépről beszélünk, amire rá kell állni. A gép jobbra és balra dől, persze nagyon komoly tempóban. A lényege, hogy rázza a testünket és ezáltal felrázza, a kötött zsírszöveteket, amik egy idő után elkezdenek szépen lebomlani és elkezdünk karcsúsodni. Akiknek puha kis hájuk van, hamarabb elindul a karcsúsodási folyamat, akiknek keményebb azoknak kell egy kis idő. Teát fontos a kitartás.

Fontos, hogy a gépen, hogy állunk. Ha egyenesen akkor az egész testünket aktiválja, ha hajlított térdekkel, akkor csak a fenék és a combra hatásos és így tovább.

{loadposition szoveg}

A hatás: egy 20 perces Flabélos után, a hájad úgy viszket, bizsereg, hogy szétvakarod magad. Ami amúgy egy nagyon jó érzés, mármint a bizsergés. A test ezzel jelzi, hogy elindult a vérkeringés és a háj elkezd dolgozni. Ha szoktatok futni, akkor lehet ezt érzeni, csak a Flabélos, ezt a bizsergés érzést meg 10szerezi.

A Flabéloshoz nem kell átöltözni, egyszerűen ráállsz 20p-ig /ez az idő már hatékonyabb/ és élvezed a bizsergést.
A Flabélos beiindítja az anyagcserédet, jó hatással van a testre.

Ne használd a Flabélost!
-daganatos megbetegedés esetén
-heveny sérülés esetén
-heveny trombózis esetén
-friss törés után
-heveny gyulladás, fertőzés esetén
-közvetlenül a műtéteket követően
-vesekő, epekő, hólyagkő esetén
-fém implantátumok, protézisek esetén
-terhesség alatt

A FLABéLOS tudományos magyarázata
Billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". Tehát a Flabélos így mozgatja meg az összes izmunkat.

Jó karcsúsodást!!!

 

Megtekintések száma: 7542


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet