Kim Kardashian idomait imádják a pasik!

2014 Január 06

Kim Kardashian egy szexvideó nyilvánosságra kerülése miatt került reflektorfénybe 2007-ben, amiért kártérítést követelt a csatornától, és a bíróság meg is ítélt neki öt millió dollárt. Később ugyanezen a csatornán futott a valóságshow ami róla és családjáról szólt. A férfiak azóta is a lábai előtt hevernek, mivel nőies idomaival elbűvöl mindenkit.

kim-kardashian-idomait-imadjak-a-pasik

Míg európában a nők a kis fenékre esküsznek, és azért dolgoznak, hogy helyes tenyérbevaló kerek popsijuk legyen, Kim környezetében minden nő olyan fenékről álmodozik, mint ami neki van. Sőt meg is tesznek érte mindent. Plasztikai sebészetre járnak, hormonokkal próbálkoznak, izmot építenek a hátsójukra. Szerencsére Kim is dolgozik idomai megőrzésének érdekében. Legutóbb egy edzésének eredményét meg is örökítette egy-két fotóval amin egy barátnőjével együtt pózol.

kim-kardashian-idomait-imadjak-a-pasik

 {loadposition szoveg}

Kris Humphriessel kötött házasságát 2013 áprilisában sikerült felbontani,  mindössze 72 napi házasság után beadta a válópert a kosárlabdázóval szemben. Kanye West rappertől született meg első gyermeke az elmúlt évben, a teshességének nyoma sem látszik a gyönyörű kismamán. Nem is csoda, hisz a kismama azonnal fogyókúrába kezdett szülés után. Az eredményét pedig büszkén mutogatta a magazinok oldalán.

Kanye Westtel és közös gyermekükkel North Westtel ünnepelték otthonukban az újév közeledtét. Kimet sokan vádolják azzal, hogy nem törődik eléggé fél éves gyermekével, talán éppen ezért nem hagyták a dadára a picit szilveszter estéjén.

 

Megtekintések száma: 6153


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet