Komoly betegség tetoválástól

2013 Június 01

Hallottatok már olyanról, hogy valakinek nagyon komoly betegsége lett egy tetoválástól? Nos én még soha. Ez az első ehet és úgy gondoltam meg kell osszam ezt veletek.

Egy lány, egyszer kiszedte a szemöldökét és soha többet nem nőtt neki vissza. Csak szálak, de azok is összevissza. Szemöldökhöz többé semmi köze nem volt. Ezután folyamatosan ceruzával kellett megrajzolnia, hogy mégis normálisan nézzen ki.
A nyár borzalmas volt számára. A lány imádta a nyarat és a vizet, de nagyon vigyáznia kellett ha elment fürdőzni, hogy nehogy lejöjjön a rajzolt szemöldöke. Egy nap megunta és kozmetikai tetoválással betetováltatta. Hatalmas öröm volt neki, hiszen már nem kellett foglalkoznia vele. Az önbizalma megnőtt és boldog volt. Sajnos a boldogsága, csak ideig-óráig tartott.

{loadposition szoveg}

Kb fél év múlva, egy nap minden előzmény nélkül rosszul lett.
Először csak szédülés, rosszullét. Egy idő múlva epilepsziás roham.
Az epilepsziás roham eleinte elenyésző volt, később viszont egyre több és egyre erősebb lett. Rengeteg vizsgálaton átesett és senki nem tudta, hogy mi baja van.
Már mindenhova elment és mindenkit megkérdezett.
Teljes kétségbeesés, hiszen ha az orvosok nem tudják, hogy mi a baja, akkor ő honnan is tudhatná és hogyan változtathatna rajta.
Aztán egyszer csak kiderült. A szervezete allergiás a tetoválásban lévő anyagokra. Ahogy a szervezete elkezdi felszívni a kozmetikai tetoválást a rohamok egyre sűrűsödni fognak. Sajnos így is lett.
A lánynak van, hogy naponta több rohama is van.
Jelenleg azon ügyködnek, hogyan is tudnák teljesen eltávolítani a tetoválást a lány arcáról.

A történet megdöbbentő, hiszen ki gondolná, hogy egy tetoválásba akár bele is halhat az ember. Ráadásul nem is azonnal jön ki az allergia, hanem csak fél év, 1év múlva.

Ti mit gondoltok erről?

 

Megtekintések száma: 7427


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet