Nessa Jay, a nimfomán lány

2014 Március 08

A 24 éves lány abban a betegségben szenved, hogy napi ötször van szüksége orgazmusra ahhoz, hogy ne kívánja többször. Akad vajon férfi, aki ezt tudja teljesíteni?

A viccet félretéve nagyon kellemetlen Nessa Jay helyzete, hiszen ha nem elégíti ki a napi szükségleteit, fájdalmai lesznek! Ráadásul képtelen uralkodni magán, amikor rátör a vágy, s olykor még rátesz egy lapáttal az is, hogy gyakran a leglehetlenebb helyzetekben kezd el rakoncátlankodni a libidója! Azt állítja, hogy az elmúlt 5 év alatt partnerei száma felülmúlja a 300- at is! S mivel neki a kielégülés a lényeg, nem válogat a nemek között sem! Dícséretes dolog viszont, hogy mindig védekezik!

{loadposition szoveg}

A lány hatalmas étvágyának eddig egyetlen férfi sem tudott eleget tenni, így normális párkapcsolata sincs. Bár egyes vélemények szerint nem csak ez lehet a probléma oka, hanem az, hogy a lány külsőre nem valami vonzó. 

nessa-jay-a-nimfoman-lany

S mielőtt elkezdenénk sajnálni őt, elárulom nektek, hogy saját bevallása szerint ugyan terápiára jár, de esze ágában sincs megváltoztatni ezt az állapotát! Úgyhogy lehet bátran jelentkezni nála, ha úgy érzitek, meg tudnátok felelni az elvárásainak!:) 

 

Megtekintések száma: 6643


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet