Pozitív lett a fiú poénból elvégzett terhességi tesztje!

2014 Március 02

A srác az egészet csak poénnak szánta, hogy kipróbáljon egy terhességi tesztet, de egy csöppet sem volt vicces hangulatban, amikor megtudta, hogy a teszt miért lett pozitív.

A fiú nagyon megdöbbent a nem várt eredményen, így utána akart járni a dolognak és posztolta a pozitív teszt képét egy közösségi oldalon. Az egyik hozzászóló azt tanácsolta, végeztessen el egy rákszűrést. Szerencsére nem vette viccnek a javaslatot, így korán kiderült, hogy sajnos hererákja van, illetve már csak volt, mert időben sikerült megműteni és nagyon jó esélye van a gyógyulásra.

{loadposition szoveg}

Az orvosok szerint heredaganatok nagy része is HCG hormont állít elő a férfiak szervezetében, így ha egy terhességi teszt egy férfinál pozitív eredményt mutat, a lehető leggyorsabban érdemes orvoshoz fordulni! Bár az is tény, hogy a Beta-HCG csak kevés beteg férfi szervezetében mutatható ki, mivel az értéke általában alacsony. Mégis bizonyított, hogy kivételes esetekben egy egyszerű terhességi teszttel is észlelni lehet azt. 

Bár sokan tréfát űznek az esetből, én a helyetekben, ha hasonlót tapasztalnék valamilyen véletlen folytán, nem hallgatnék a rosszmájú megjegyzésekre!

 

Megtekintések száma: 6380


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet