​Roger Federer exkluzív tenisz ihletésű cipőt indított

2020 November 06

Roger Federer exkluzív tenisz ihletésű cipőt indított az 'On' svájci futómárkával együttműködésben

Miközben a tenisz ikon a sérülést követően elkerült a pályáról, a színfalak mögött tombol, amikor együttműködik a svájci performance futó márkával - On. A kettő együttesen kiadott egy teljesen új tenisz ihlette cipőt - a Rogert, és egyszerűen nem tudunk túljutni a félelmetességén!

Kiváló minőségű vegán bőrrel (amely az állati bőr lábnyomának körülbelül 30% -a) készül, a cipő a '70 -es évek standard teniszcipője ihlette. A beágyazott CloudTec® egységet, az On’s Speedboard®-t, és aláírási zokni-szerű bejegyzését tartalmazza, és az egyik legkényelmesebb és könnyű tenisz ihletésű cipője.

Ezt kommentálva Federer egy nyilatkozatában kijelentette: „Úgy gondolom, hogy mindig fontosabb volt, ha elindítok egy cipőt, amely átkerül az utcai kultúrába. És azt hiszem, hogy ugyanez vonatkozik a teniszruházatra. A tenisznek nagy története van a divatban. ”

A The Roger első verziója - a „Center Court O-Series” - 1000 egységre korlátozódik, és teljesen fehér színű, fekete öltésekkel és az On márkanevű fekete Speedboard-jával rendelkezik. Ez elérhető lesz az On hivatalos weboldalán, július 6-án, sorsoláson keresztül, és kizárólag a Dover Street Market helyszínein, a világ minden táján elérhető áron, 249,99 USD-ért(78 ezer ft). 

Forrás: Luxurylaunches

 

Megtekintések száma: 69016


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet