Sportolj a daganatos betegekért!

2018 November 14

Vasárnap az újbudai Griff & Squash Clubban egész napos jótékonysági sportrendezvényt tartanak. A Nárcisz Kupa elnevezésű esemény bevételét a Magyar Hospice Alapítványnak ajánlják fel a szervezők. Az alapítvány a daganatos betegek térítésmentes ápolásával, fájdalomcsillapításával és a családok támogatásával foglalkozik. A nárcisz szerte a világon a rákbetegeket gondozó szervezetek szimbóluma.

A XI. kerületben található sportklubban immáron nyolcadik alkalommal rendezik meg az eseményt, amelynek fénypontja egy profi, illetve amatőr fallabda-verseny lesz.

A szervezők ugyanakkor nem csak a squash szerelmeseit várják - a sportolni vágyók választhatnak a számos ingyenes csoportos óra között vagy akár csapatot alkotva indulhatnak a kispályás focikupán is. Mindemellett folyamatos akciókkal, kedvezményes bérletárakkal találkozhat az, aki vasárnap valamilyen formában részt vesz a Nárcisz Kupán.

A vasárnapi eseményre még korlátozott számban lehet nevezni, további információk a klub honlapján, illetve Facebook-oldalán.

Ingyenes órarend: http://griffsquash.hu/orarend/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/296984731133514/

nárcisz sportnap

 

Megtekintések száma: 182152


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet