Szex alapján kiismerjük a párunkat?

2018 Április 27

Sok minden máshoz hasonlóan, szex közben is megismerhetjük a társunkat, milyen a jelleme, milyen a kapcsolatban? Vannak, akik nem értenek ezzel egyet, pedig ez így van.

Nem is gondoltuk volna, hogy amikor szeretkezünk, akkor mutatjuk meg, milyenek is vagyunk igazán. A szexualitásunk össze köthető maga az ember jellemével, viselkedésével, és mennyire is vagyunk úgy mond magabiztosak, talpra esettek az életben, vagy akár a párkapcsolatunkban.

a-szex-alapjan-kiismerjuk-a-parunkat

Hippokratész szerint 4 féle ember típus van; magabiztos, ingerlékeny, lehangolt, közönyös. Ezeket nem csak a mindennapokhoz tudjuk kötni, hanem még a szexhez is. Párunkat így tudjuk megismerni még jobban. Ilyenkor valahogy olyan tulajdonságokat mutatunk meg, akivel kapcsolatban vagyunk, amit eddig Ő nem is tudott.

}Az első tehát a magabiztos ember. Megjelenéséből az életkedv tükröződik ki, gyorsmozgású és felfogású, könnyen fel lehet idegesíteni, de hamar le is nyugszik. Ezek a tulajdonságok az ágyban is mind látszanak. Bátran mernek új dolgokat kipróbálni, spontán csinálnak dolgokat, és úgy mond kicsit erőszakosabbak is szex közben, ők dominálnak, irányítanak. Soha nem stresszelnek azon, hogy kielégítik-e párjukat megfelelő módon. Ezzel ellentétben az ingerlények emberek teljesen mások. Testtartása határozott, érzelmi reakciói tartósabbak, szintén gyorsak, indulatai erőteljesek és sokkal tovább tart lenyugodniuk. Így a nemi aktus közben is stresszesebbek, idegesebbek, kevésbé mernek próbálkozni, új dolgokat tanulni, maradnak a régi, jól bevált módszernél és Ők rá stresszelnek arra is, hogy ki tudják-e párjukat elégíteni.

a-szex-alapjan-kiismerjuk-a-parunkat

A lehangolt, sokszor szomorú ember arckifejezése gondterhelt, mozdulataiból hiányzik az élénkség, érzelmei lassan fejlődnek ki, de nagy erősségig fokozódhatnak, főként negatív érzései tartósak. Ingadozó, határozatlan, nehezen szánja el magát döntésre, és ezek mind kihatnak a szexuális életére is. Lassan, félénken kezdeményez az ágyban, inkább elvárja, hogy más csinálja a dolgokat, mert fél a kudarctól. Ingadozó a teljesítménye (függ, hogy milyen kedve is van), nehezen ér el a csúcsra. Az utolsó ember típus Hippokratész szerint a közönyös ember. Megjelenése, tekintete, beszédmodora semmit mondó, már-már nem érdekel stílusú. Mozgása lomha, higgadt, kiegyensúlyozott, nyugodt, nehezen hozható ki a sodrából. Ágyban is hasonló a helyzet. Szeretkezés közben nehezen látszik rajta, mennyire is élvezi a dolgot, nem érdekli, hogy párja eljutott-e a csúcsra, csak hogy neki jó legyen. Önzőnek is mondható ez. Nem figyel a másikra, és sokszor az van, amit Ő akar, nem enged.

Ezek alapján megtudhatjuk, milyen is a párunk. Persze, randi, beszélgetés közben kiismerjük a másikat, de ez nem olyan biztos, mivel sokan akkor másnak mutatják magukat, más ember bőrébe bújnak, de szex közben mindenki önmaga, ott nem nagyon lehet megjátszani semmit, max az orgazmust, de ezt inkább a nők szokták.

 

Megtekintések száma: 354642


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet