TÉLEN IS ERŐSEK!

2020 Decemberr 09

Elstartolt a Prémium Strongman Téli Liga

December 5-én útjára indult a legújabb erősember versenysorozat, amelyet a CESA® Central European Strongman Association jegyez.

Az időjárás kegyes volt a szervezőkhöz és a versenyzőkhöz egyaránt. Kellemes napsütés és 12°C várta az egyébként felkészülési idejüket töltő erős embereket. A kezdeményezés e téli kupasorozatra is tőlük származott, a Prémium Rendezvényszervező Zrt pedig biztosította a már megszokott profi körülményeket. A helyszínnek a Kobex-Pannónia Kft sóskúti telephelye adott otthont. A szigorú járványügyi feltételek megvalósítása mellett is kellemes környezetet biztosítottak a versenyhez.

Összességében egy kiváló, jó hangulatú zártkapus sporteseményt sikerült megvalósítani. Köszönet az összes támogatónak!

Juhász Péter 3x országos bajnok:

Úgy érzem tudtam azt teljesíteni, amit elvártam magamtól. Igaz, csak az utolsó versenyszámnál tudtam átvenni az összetett vezetést egy ponttal Sebestyén Janitól, de az utolsó versenyszámnál ezt még sikerült növelni. Örülök a győzelemnek, várom a további fordulókat!

Sebestyén János korábbi országos bajnok, „Silverboy”:

Elégedett vagyok a teljesítményemmel, igazából nagyon keveset edzettem, mert van egy rotátor köpeny sérülésem. A verseny maximálisan jól sikerült, hála Istennek nem sérültem le jobban. Ez az új verseny és az első fordulója úgy ahogy volt tökéletesre sikerült! 

sport prémium erosemberek eros cesa cesar premiumzrt premiummedia

 

Megtekintések száma: 37432


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet