Tippek a férfiasságod karbantartásához

2014 Január 26

Casanova valóban tudta mitől döglik a légy, nem véletlenül volt ő a női keblek nagy szakértője! Azzal tartotta karban a nőknél való teljesítőképességét, hogy csokoládét ivott! Az őrölt kakaóbabból főzött sűrű ital számtalan szerelmes éjszaka energiaforrása lehet, s ezentúl javítja a vérkeringést is, antioxidáns tartalma miatt óvja az egészséget.

A csokoládéfogyasztáson kívül számos olyan dolog van, melyek elősegítik férfiasságod egészségét:

1. A népgyógyászati tapasztalatokat a tudomány is igazolja, miszerint a tökmagolaj eredményesen alkalmazható a prosztatamegnaggyobodás által okozott vizelési nehézségek enyhítésére.

2. Európa- szerte elismert a fűrészpálma termésének jótékony hatása, amellyel szintén a prosztatagondokon segít: megkönnyíti a vizeletkiürítést és csökkenti a gyakori éjszakai vizelési ingert.

3. A hormonális egyensúly megteremtéséért sokat tehetsz az afrikai törpepálma segítségével.

{loadposition szoveg}

4. A prosztatadaganat megelőzésére szolgálhatnak a lenmag hasznos összetevői!

5. Vizelési és gyulladásos panaszokat orvosolhatsz csalán leveléből és gyökeréből készített teákkal!

6. Támogatja a nemzőképességedet és fokozza a nemi vágyadat a szelén tartalmú ételek a hús, hal, kagyló, avokádó fogyasztása, vagy az azt tartalmazó étrendkiegészítők szedése.

tippek-a-ferfiassagod-karbantartasahoz

7. Serkenti a tesztoszteron termelődését a cink. Ugyancsak szerepet játszik a vágy és a nemzőképesség  minél további megőrzésében!

Ha pedig a fő fegyvered, a férfiasságod rendben van, a nemi életed is működik! S ez a tudomány szerint egy oda- vissza működő állapot: ha rendben van a szexuális életed, megelőzöd a problémákat, például a leggyakrabban előforduló prosztatapanaszokat! Érdemes ezekre a dolgokra odafigyelni mindenképp! 

 

Megtekintések száma: 6317


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet