10 szuper szexi geek nő, akiről nem tudod majd levenni a szemed!

2016 Szeptember 25

Tudtad, hogy a geek nők között vannak kifejezetten dekoratív lányok, és nem mind szemüveges, és pattanásos, mint ahogyan azt sokan képzelik? Íme, 10 nő, aki geek létére igazi bombázó!

A geek nőkről megvan még ma is az a hamis sztereotípia, hogy nem szépek. Néhányan egyenesen visszataszítónak gondolják őket.

A valóság azonban szöges ellentétben áll a közhiedelemmel, és köztük is lehet találni igen szemrevaló teremtéseket is! Összes is gyűjtöttünk neked 10 bombanőt!

1. A Jurassic Park női vadőre

Ha a Jurassic Parkban tényleg ilyenek lennének a vadőrök, akkor biztosan megkockáztatnánk egy túrát vele a vadonban. Mi férfiak úgyis szeretjük az egzotikus élményeket különleges helyeken átélni, nem igaz?

Arról nem is beszélve, hogy a kalandos nők kifejezetten üdítőek tudnak lenni. Ne habozzunk, szabad még a kocsi hátsó ülése!

2. Aki szereti Supermant, rossz ember nem lehet!

Superman egy világjelenség. Az egyik legismertebb szuperhős. Sokan mondják, hogy egyes felmérések szerint a híres S betűt formáló jelet többen ismerik fel, mint a vallási keresztet.

Ez a bomba nő szemmel láthatóan odavan Spermanért. Ha Superman létezne, biztosan nem tudna ellenállni ennek a tökéletes alaknak, ahogy mi sem!

3. Wonder Woman

Wonder Womannel a férfiközönség szélesebb körben a nyárok mozikba küldött Batman Szuperman ellen című filmben ismerkedhettek meg.

A karaktert alakító színésznő szintén bomba jó alakkal rendelkezett, de a képen látható hölgyeményt is elfogadnánk barátnőnknek.

4. Dart Vader

Aligha van olyan ember, aki ne látta volna a Star Wars filmeket attól függetlenül, hogy mennyire jók, vagy nem jók. Az vitathatatlan, hogy korszakalkotó mozik voltak, és meghatározóak még ma is a világ minden táján.

A képen látható nő valószínűleg nagy rajongó lehet. Ha eddig nem csipáztuk Dart Vadert, akkor itt a megfelelő alkalom, hogy vezekeljünk érte, mert ebben a formában elfogadnánk a társaságát.

5. Pikatchu

Ha még fel tudjuk idézni gyerekkorunk egyik kedvelt rajzfilmjét, a Pokémont, akkor azt is tudjuk, hogy a rajzfilmben szereplő Ash egyik hű társa egy Pikatchu nevű sárga pokémon volt.

A képen látható gyönyörű tekintetű hölgyet mi is elfogadnánk saját pokémonnak. Valószínűleg irigyek lennénk, és soha nem csalnánk elő a pokléabdából, nehogy elszökjön tőlünk!

6. Batman

A denevérember mindig komor és morcos. Sokszor csak éjszaka mutatkozik, és úgy félnek tőle a bűnözők, mint a vámpírok a tömjéntől.

Bűnös lelkünket azonban csak ez a bájos teremtés tudná fölszabadítani. Vessük hát magunkat kegyei elé, és bízzuk rá magunkat

7. A rajzfilmőrült

Sokan szeretjük a rajzfilmeket, hiszen gyerekkorunk meghatározó élményeit onnan szereztük, a tévé előtt ülve. Ez a titokzatos hölgy úgy tűnik, szereti felidézni a gyerekkori emlékeket.

Ami azt illeti, mi is szívesen felidéznénk vele pár elfeledett emléket. Talán ő az egyetlen, aki segíteni tud nekünk ebben!

8. Wonder Woman újra, avagy a tökéletes hátsó

Ez a gyönyörű alakkal rendelkező hölgy szintén Wonder Womannek öltözött be. Azonban a férfi tekintetek valószínűleg nem a ruha élethű mivoltára, vagy a képregény hűségre fókuszálnak, hanem arra a csodálatosan kerek fenékre, amivel a hölgyemény rendelkezik.

Ennyire szép lapos hasat, és megigéző feneket már rég láttunk, ez valóban szuperképesség!

9. Spongya bob

Úgy tűnik, újabb rajzfilmőrülttel van dolgunk. Mondanunk sem kell, hogy ezek a szép combok egy igazi bomba nő alakját sejtetik. Bár a kép nem sokat mutat, mégis sejtelmes, és maga Spongya bob is ad a képnek egy rajzfilmes hangulatot.

Mi azonban arra lennénk leginkább kíváncsiak, hogy mi van Spongya bob mögött…

10. Szexi rohamosztagos

Ha valamit megtanultunk a Star Wars filmekből az az, hogy ha rohamosztagost látsz, szaladj! Azonban merőben más lenne a helyzet, ha a képen látható rohamosztagossal találnánk magunkat szemben.

Valószínűleg nem el, hanem utána szaladnánk, és dacolnánk még a gonosz Dart vaderrel is. Bár a fenti képek alapján maga Dart vader is egy igen jó bőr.

Láthatod tehát, hogy a geel csajok egyáltalán nem pápaszemes, pattanásokkal teli kamaszok, hanem vérbeli bomba nők is vannak közöttük.

Talán el kellene kezdeni járni geek találkozókra is…

nők szexi lányok csajok top10

 

Megtekintések száma: 31395


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet