252 gyémántos Iphone

2019 Július 17

Robin Leach mindig is extravagáns dolgokat álmodott, de a Caviar Grand Complications Skeleton Diamond Edition minden képzeletet felülmúl.


Caviar-iPhone

A Grand Complications lényegében eg y 24 ezer dolláros!! módosított iPhone, de az igényesebb vásárlóknak minden bizonnyal megéri. A telefon burkolatát fekete, gravírozott titánnal borították, majd építettek rá szintén gravírozott, dekoratív fogaskerekeket, amelyek szimbiózisban működnek a testbe épített mechanikus órával. Ha az impozáns külső nem lenne elég, a Caviar 252 különböző méretű gyémánttal ékesítette a készüléket, amelyben az óra szerkezete természetesen svájci. Az óra mechanikus alkatrészei kettős aranybevonattal vannak ellátva, és különleges formátumban láthatóak az órát módosító bonyolult díszítések.

Caviar-iPhone-3

A telefon természetesen a legjobb minőség eredeti funkcióját tekintve is. Szuper Retina HD kijelzővel és OLED Multi-Touch funkcióval rendelkezik. A hátsó dupla kamera 12 megapixeles és nagylátószögű teleobjektíve van, amely 4K videó rögzítésére is alkalmas.

Caviar-iPhone-4

A telefon szó szerint egy lenyűgöző műalkotás, ugyanakkor egy teljesen működőképes eszköz is, amely a a dizájn mellett a funkcionalitást is szem előtt tartja.

Caviar-iPhone-5

Caviar-iPhone-6

M.Peet

Via Manofmany

iphone Caviar

 

Megtekintések száma: 15072


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet