30 felett viselni tilos

2018 Május 29

A lista 7 olyan ruhadarabot, illetve kiegészítőt soroltat fel, amelyek egy felnőtt férfi ruhatárába nem illenek bele. Olvass és szelektálj!

1. Sült

30-felett-viselni-tilos

Ha attól félsz, hogy a szemedbe süt a nap, akkor ruházz be egy menő napszemüvegre inkább. Az pedig eszedbe se jusson, hogy hátrafordítva tedd fel! Mégis minek vennéd fel akkor egyáltalán?!

2. Ed Hardy póló

30-felett-viselni-tilos

Akármilyen márkáról is legyen szó, egy elnőtt férfi sincs rászorulva, hogy a pólóján egy sárkányt hordozzon. A mellizmán, hátán, karján, vádliján, esetleg... De ezeken a helyeken is csak akkor, ha stílusosoak és részletesen kidolgozottak.

3. Rikító színű tornacipő

30-felett-viselni-tilos

Nem tiltott a színes cipő, de különbséget kell tenni a színes, felnőtt tornacsuka, és a feltűnőségi viszketegséget szolgáló tarka-barka kreációk között.

4. Rövidnadrág, télen

Nem csak 30 felett, kortól függetlenül büntetni kéne. A gyereket sem engedjük ki hógolyózni, ha nincs rendesen felöltözve.

5. Farmer a fenék alatt

30-felett-viselni-tilos

Ha a hivatalos pénzkereső hivatásod nem gengszter-rapper, akkor a nadrágot húzd fel a derekadig. A fiatalok többsége nem törődik azzal, ha idiótán néz ki, de a bölcsesség jön a korral. Ezért neked 30 felett már jobban kellene tudnod, hogy a nadrágot a derekadon kell hordani.

6. Csuklószorító

30-felett-viselni-tilos

 Hacsak nem vagy a Nickelback tagja, akkor semmi szükséged rá. A bőr csuklószorítónak az égvilágon semmi szerepe nincsen(sportoláshoz nem ilyet hordasz). Nem mutatja az időt, és barátság karkötőnek is nehezen nevezhető. Egy dolgot azért elmond rólad, ha ilyet viselsz, mégpedig azt, hogy nehezen akaródzol felnőni. Válassz inkább egy férfias és elegáns karórát!

7. Vicces feliratú póló

30-felett-viselni-tilos

A hátsókertedben tartott grillezéshez még csak-csak felveheted, de csak akkor, ha szűk családi körben, vagy a gyerekkori legjobb haveroddal vagy. Más felnőtt embereket csak összezavarnál.

 

Megtekintések száma: 317734


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet