5 módszer, hogyan kápráztasd el megjelenéseddel a hölgyeket

2016 Október 03

Van 5 exkluzívan tuti tippünk, hogyan legyél igazi nőcsábász!

Szeretnél igazi nőcsábász lenni, vagy csak rád férne már egy igazi ráncfelvarrás? Ha csak megkoptak a csábítási trükkjeid, akkor is érdemes elolvasnod, hátha tudunk neked újat mondani.

Amikor valakit el akarunk hódítani, ezek a tippek akkor is jól jönnek, de h csak vaktában kívánunk csábítani, úgy is megállják a helyüket.

A megfelelő parfüm

Érdemes a megfelelő parfümöt választanod a saját személyiségedhez. Ha kicsit visszahúzódóbb vagy, itt az ideje beújítani valami extravagáns illattal. Ha eddig te voltál az alfahím, érdemes valami elegánsabb, édeskésebb illatra szorítkozni.

Légy meglepő az illatok terén, és válassz olyat, ami legjobban illik a személyiségedhez. A nők illatok alapján tájékozódnak tudat alatt. Ha az illatod és a hozzá társított külső megnyerő, a nőnél már félig nyert ügyed van.

Vagány frizura

A megfelelő frizura szintén nagyon fontos. Hogy mennyire, azt rengeteg tudományos kutatás is bizonyítja. Bizonyított tény, hogy ha a fejformádhoz megfelelő frizurát választasz magadnak, akkor 60%-al nagyobb az esélyed felszedni egy lányt, mint egyébként.

A hozzád, és fejformádhoz illő frizurákról az interneten tájékozódhatsz, de az a legjobb, ha a fodrászodat kérdezed meg erről. Ne légy gyáva, vállalj be akár egy merészebb fazont is, ha ez kell a sikerhez!

Elegáns megjelenés

Legyél elegáns. Válassz a stílusodhoz illő ruhát, de ne feledkezz meg a szolid megbotránkoztatásról. Ez látszólag ellentmondásos, de leírjuk mindjárt, mire gondoltunk ezalatt. Gondold végig. Manapság a nőknek hatalmas a kínálat férfiak terén. Mindenki a divatot majmolja, és sablonos.

Egyediségeddel tudsz kitörni. Öltözz ugyan divatosan, de a divatos, elegáns stílust keverd valami nagyon szokatlannal, amit a nők később megjegyeznek. „Hé, ismered azt a srácot öltönyben, sárga sajtmintás nyakkendővel? Olyan cuki!”.

Ápolt kezek

A nők nagy része egy férfin elsők között a kezét nézi meg. Megvizsgálja, hogy mennyire ápolt, mennyire kérges, vagy, hogy mennyire tisztán tartottak azok a bizonyos körmök.

Érdemes a kezeinkre nagy figyelmet fordítani. Használjunk különféle őrpuhító krémeket, kézápolókat, a körmeinket pedig rendszeresen tisztítsuk meg. Karkötőt ne viseljünk, ellenben ha van óránk, azt bátran tegyük fel, mert kölcsönöz egyfajta komolyságot nekünk.

Testbeszéd

Érdemes a testbeszédünket tökélyre fejleszteni, ami azt jelenti, hogy legyünk közvetlenek, és magabiztosak. A nők egy tanulmány szerint ugyanis csak és kizárólag a magabiztosságot sugalló férfiakra buknak, ez azért van így, mert a nőstény egyedek mindig azokkal a hímekkel párosodtak, akik életképesek voltak, és védelmet nyújtottak a különféle ragadozókkal szemben.

Legyél magabiztos, ne lefelé nézz, hanem magabiztosan felfelé. Ne félj megérinteni a nőt, érintsd meg a kezét, legyen minél több interakció köztetek, de azért arra ügyelj, hogy az egész ne menjen át tapizásba.

Így igazi csábító casanova lehetsz anélkül, hogy komolyabban meg kellett volna változtatnod magadon valamit.

nők stílus csábítás

 

Megtekintések száma: 25736


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet