5 remek módja annak, hogy magasabbnak tűnj

2017 Október 20

Alacsonynak lenni nem mindig jó. Egy egész életen át tartó frusztráció lehet, de van rá néhány remek tippünk, hogyan tűnj magasabbnak a hétköznapokban!

Gondoltál már arra, hogy túl alacsony vagy, és ez nem jól hat a megjelenésedre? Amellett, hogy fontos, hogy elfogadd önmagad, érdemes néhány trükköt megtanulnod, amivel magasabbnak fogsz tűnni.

Találj egy jó szabót!

Annak, hogy magasabbnak tűnj, az egyik kulcs az, hogy egy remek szabót találj, aki ért a dolgához. A ruha, és a ruhának a vonalvezetése,stílusa mind hozzá tud ahhoz tenni, hogy ne alacsonynak, hanem magasnak látszódj, holott valójában nem vagy az.

Ha a nadrág túl hosszú, akkor alacsonynak fogsz tűnni, sőt, akár alacsonyabbnak, mint valójában vagy. Ha az öltönyödben minták vannak, vagy a ruházatodon alapvetően túl sok a minta, ugyanezzel a problémával fogsz szembesülni.

Egyes minták nyújtanak rajtad

Egyes mintázatok, mint amilyenek a vertikális vonalak, azt a látszatot keltik, mintha sokkal magasabb lennél. Ez más mintázatokkal is működik, azonban érdemes odafigyelned, hogy ezek a minták ismétlődő minták és egynemű minták legyenek.

Például a pontokkal tarkított mintás póló remekül tudja azt ellensúlyozni, hogy nem vagy egy égi meszelő, ellenben nem vonja el rólad a figyelmet.

Válassz jól cipőt

Itt sokan azonnal a holdjáró cipőkre gondolnak, az olyan vastag talpú cipőkre, melyek akár centikkel képesek magasabbá tenni, azonban ezeket, ha lehet, kerüld.

Tény, hogy jóval magasabb lehetsz bennük, de bugyután nézel ki bennük. Érdemesebb egy közepesen vastag talpú, lekerekített orrú cipőt választanod, ha optikailag növelni szeretnéd a magasságod illúzióját.

Használj homogén színeket

Öltözhetsz színesen, de ne legyen túl nagy kontraszt a ruházatodban. ha mondjuk felvettél egy fekete farmert, ne vegyél föl egy vörös pólót, mert az eltérő színek nem növelik meg azt az illúziót, hogy magas vagy.

Ha nyerni szeretnél pár centit érdemes összeöltözni, és több homokén, egymásra hasonlító színeket választanod. Így azt a hatást kelted, mintha magasabb lennél, mert van egy folytonosság az öltözködésedben.

Ne legyen rád bő a kabát

Ez összességében elmondható az összes ruhadarabról, amit viselsz, de a kabátnál különösen. Nem j ugyanis, ha nagyon bő, mert bár kényelmes, azt az érzetet kelti, hogy elveszel benne, tehát kisebb vagy ár számmal, mint maga a kabát.

Ez pedig azt a hatást fogja kölcsönözni neked, hogy túlságosan is alacsony vagy. érdemes passzos kabátot választanod, ami pontosan rád illik. Ha vékony hajtókával rendelkezik, az még többet hozzátesz a hatáshoz, hogy magasabbnak tűnj.

stílus öltözködés

 

Megtekintések száma: 665277


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet