5 trükk, amitől kisebbnek tűnik majd a lábfejed

2018 Április 15

Egy férfi cipője nagy figyelmet kap, hiszen sokat elárul a viselőjéről egy-egy lábbeli. Ezt a nők is tudják. Ha átmész minden teszten, rendben és tisztán tartod a cipődet, nyert ügyed van az ismerkedésnél. Viszont, ha továbbra is frusztrációd van a többi testrészednél kicsit nagyobbra nőtt lábad miatt, a következő trükkökkel optikailag csalhatsz egy kicsit:

1. A lapos cipők helyett hordj olyat, aminek van egy kis sarka. 

Ez a megoldás nem biztos, hogy népszerű lesz a magasabbak körében, és megkövetel egy bizonyos stílust, de az alap problémán segít. Nem kell attól tartani, hogy minden lépésnél kopogni fogsz, mint egy tipegő piperkőc. Válassz olyat, aminek tompa hangja van.

5-trukk-amitol-kisebbnek-tunik-majd-a-labfejed

2. Kerek orrú cipő a hegyes helyett.
Nem kell ahhoz extrém hosszú, lapos, csúcsos orrú csizma, vagy cipő, hogy hosszabbnak tűnjön a lábfejed. A félcipők között is van, amelyik egyenes orrú, kicsit hosszabb fazonú, de ezek sem ajánlottak. A cipőd érjen véget minél közelebb a lábujjaidhoz.

3. Válassz sötét cipőt. Ez nem azt jelenti, hogy csak feketét, vagy sötétbarnát szabad hordanod, nem kell lemondanod a színekről. A cipődnek a nadrág színénél kell sötétebbnek lennie. Pl. egy fehér nadrághoz akármilyen színű cipőt választhatsz, ha nem túl élénk a szín. A rikító színeket, és a mintákat kerüld. Maradj a fakó, sötétebb árnyalatoknál. Ha egy többszínű cipő tetszik meg, csak arra kell figyelned, hogy a legsötétebb szín a lábujjaidhoz kerüljön.

4. Kerüld a díszítéseket. Egyre gyakrabban látni olyan cipőket, amelyeknek orrát fémbetét díszíti. Ezek optikailag nagyítanak, mivel visszaverik a fényt, és feltűnőek. A szegecsekkel, és a többi díszítőelemmel is vigyázni kell.

5. Kerüld az olyan papucsot és szandált, ami nyitott a lábujjaknál.

 

Megtekintések száma: 40046


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet