6 remek tipp, ha félsz a lányoktól

2017 Október 05

Nem tudod, hogyan küzdd le a félelmeidet, mert félsz a lányoktól? Sok nőcsábász volt ezzel így a fiatal éveiben. Ne szégyelld, inkább hozd ki a helyzetből a maximumot!

Sok félénk fiú és férfi keresi azokat a tuti tanácsokat, melyek segítségével ők is bátran közeledhetnek a lányokhoz.

Hiszen nem mindenki lehet azonnal egy kaszanova, sok férfi hosszú folyamaton megy keresztül, mire kiforrott csábító lesz belőle. Ahhoz, hogy eljuss ide, szükséged van a kezdeti időszakban egy kis ösztönzésre. Főleg, ha félsz a lányoktól.

Vedd fel a szemkontaktust

Ha egy bulin megvan a kiszemelt lány, akkor nem kell azonnal odamenned. Ha félénkséged miatt a sokkal biztosan helyzeteket vállalod csak be, akkor először vedd fel vele a szemkontaktust.

Ha a lány is kiszemelt téged, többször is rád fog nézni, elmosolyodik. Ez jelezheti azt, hogy szimpatikus vagy neki, és szabad a pálya.

Mosolyogj

Ha valaki tetszik, mosolyogj rá. Még mindig nem arról van szó, hogy szólíts le egy hölgyet, hiszen ahhoz valószínűleg túl bátortalan lennél, de ha rámosolyogsz, akkor még hagysz magadnak egy menekülő útvonalat.

Elvégre nincsen semmi abban, ha valaki rámosolyog a másikra. Ellenben ha a lány is mosolyog, azt jelentheti, hogy szimpatikus vagy neki.

Online beszélgetés

Kezd online beszélgetésekbe olyan lányokkal, akik tetszenek. Ezzel puhatolózhatsz, hogy mennyire vagy neki szimpatikus, és nem kell először élőben beszélned vele, így nem érzed magad annyira feszélyezve.

Előbb-utóbb sor kell, hogy kerüljön a személyes élő találkozásra, de így van időd felkészülni, megszokni a helyzetet, hogy egy lánnyal beszélgetsz.

Webkamerás találka

Manapság a Skype elterjedésével azt is érdemes lehet kipróbálnod, hogy megszervezel egy webkamerás beszélgetést a kiszemelt lánnyal.

Ez azért lehet jó, mert nem érzed magad kellemetlenül, és nem fogsz annyira félni, mint személyes találkozó esetén. Így felszabadultabb tudsz lenni, megnyerőbb, és jobban felkészülhetsz a következő lépcsőfokra, a személyes randira.

Gyakorolj barátnőkkel

Ha még csak kezdeti szárnypróbálgatásaid vannak a csábítás terén, és félénk van, nem árt tanulnod a verbális gesztusok kifejezését, és a határozott fellépést. 

A nők ugyanis a határozott pasikat szeretik.

A haver csajok ebbe biztosan segítenek. Próbáljatok egy próba randit szimulálni, és képzeld azt, hogy ő az a nő, akit meg akarsz hódítani. Ráadásul mivel ő is nő, több építő jellegű tanáccsal tud ellátni.

randi stílus csábítás csajozás randi tippek

 

Megtekintések száma: 134324


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet