A 7 nyári divatbűn

2018 Június 11

A jól ismert szandál-zokni kombó mellett számtalan esélyed van egy divatbűn elkövetésére...

1. Fedetlen mellkas
Ide tartozik a túl mélyen dekoltált pólók viselete, és a felsőrész teljes elhagyása is. Mindkettő tabu, kivéve ha a strandon vagy, esetleg fesztiválozol (ott nem az a lényeg, hogy hogyan nézel ki, hanem hogy jól érezd magad).

2. Túl rövid a rövidnadrág
Míg a férfiak örömmel vennék, ha a nők kizárólag forrónaciban jelennének meg az utcákon a nyári időszakban, addig nekünk szigorúan tilos a combok mutogatása! A nadrág érjen térdig, vagy a térd fölé 1-2 centivel.

3. Feketébe öltözni
Már csak kényelmi szempontból is érdemes kerülni a sötét színeket, hiszen meg lehet sülni bennük a nagy melegben. Aki idegenkedik a színektől, az néhány világosabb színnel próbálkozzon, amelyek egyébként is az évszak színei. Rengeteg pólót és inget lehet kapni különböző színkombinációkban. Egy-egy pasztell árnyalat jól feldobja az öltözéket és igazi nyári hangulatot kölcsönöz.

a-7-nyari-divatbun

4. Zoknit húzni
Nem lehet elég sokszor elmondani: nyáron mindenki felejtse el a zoknit, főleg szandálhoz, papucshoz! Ha más cipőket választotok, akkor legfeljebb egy extra rövid titokzokni jöhet szóba - kivéve, ha edzőcipőt húzol és futni vagy edzeni mész.

5. Túl erős parfümöt viselni
Legyen legalább 2 illatotok, amit tudtok váltogatni. Melegben nem esnek jól az embernek a nehéz, bódító, fűszeres illatok, még este sem! A parfümöd legyen harmóniában a megjelenéseddel.

6. Atlétatrikóban flangálni

A fehér, ing alatt viselendő alsótrikót nem véletlenül hívják úgy, ahogy. Ha már annyira meleged van, hogy a rövidujjút sem bírod elviselni, akkor olyan atlétát válassz, ami utcai viseletre lett kitalálva. Ez azt jelenti, hogy anyagában és színében is különbözik az alsótrikótól. Kisgatyában sem mennél az utcára, ugye?

a-7-nyari-divatbun

7. Az időjárásra hagyatkozni
Mikor elindulsz otthonról még szikrázóan süt a nap, egy hirtelen jött vihar azonban nem véletlenül jön hirtelen, hiszen előreláthatatlan. Vigyél magaddal egy pulóvert, vagy egy vékony, nyári zakót. A réteges öltözködés előnye, hogy tudsz mit levenni, viszont ha a szél lehűti a levegőt és nincs nálad semmi, akkor jó eséllyel meg fogsz fagyni. Ez nem vonatkozik azokra az esetekre, amikor nagy valószínűséggel rövid időn belül hazaérsz.

 

Megtekintések száma: 835337


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet