A hónap rosszulöltözöttjei: június

2013 Július 02

Néha jobb mások hibáiból tanulni! Az e havilistára Will.i.am, Brad Pitt és Will Smith is felkerült.

Channing Tatum
A farmer farmerrel kombinálva mindig rizikós, mert sok szabályt kell követni ahhoz, hogy az eredmény jó legyen. Channing tetőtől- talpig szürke öltözéke jó példa, az egyhangú seszínűséget egy színes inggel kellene megtörni. A sapka is túl sok, nem csak a színe miatt. A napszemüveg elég lenne.

John Mayer
Ha nem vagy biztos a dolgodban, a kiegészítőket inkább hagyd el. A kalap már önmagában is szörnyű, ezt nem is kell hangsúlyozni. De ha elvesszük a láncot, a kendőt az övéről, a táskát és lehajtjuk az ingujjakat is, akkor egy teljesen jó öltözéket kapunk.

a-honap-rosszuloltozottjei-junius

Will Young
A nadrág elég ócskának tűnik, a pulóver pedig túl nagy és rossz szabású. Az egészet még megfejeli a kötött sapka, ami sehogy sem illik a képbe. Egy jó méretű pulóver és egy sötét farmer máris másként mutatna.

Chord Overstreet
A Glee sztárja úgy tűnik, nem bír elszakadni a múlttól, ugyanis a póló és a hátrafordított baseball sapka inkább egy iskolásfiú öltözéke. Bizonyos kor fölött nevetségesen néz ki, és a viselője hiteltelen benne, mint érett férfi. Felnőtt ruhában is meg lehet tartani a fiatalos kinézetet, például az a Converse cipő önmagában is elég a feladatra. Ha nem vagy benne biztos, hogy merre kellene elindulnod, olvasd el ezeket: 

Öltözz a korodnak megfelelően: 40

Öltözz a korodnak megfelelően: 30

Öltözz a korodnak megfelelően: 20

a-honap-rosszuloltozottjei-junius

Brad Pitt
Felesége mellett ezúttal kissé lemaradt a színész. Ezen az eseményen Angelina egy gyönyörű, személyre szabott hófehér ruhában jelent meg. Ez mellett Brad eléggé igénytelenül néz ki a kopott és szakadt pólójában. A bőrnadrág is tiltólistás, senkinek sem áll jól, legalábbis nagyon ritka, aki tudja viselni. Ráadásul úgy néz ki mintha az egész egybefolyna a csizmájával.

{loadposition szoveg}

Wretch 32
Szeretjük, imádjuk a színeket, és mindenkinek bátran kellene hordania őket! Viszont! Nagyon nagy tévhit, hogy egy adott színhez csak ugyanolyan színű darabok passzolnak. Sosem szabad tetőtől-talpig egyetlen színbe burkolózni! A napszemüveg abszolút ciki, sose egyezzen a színe a ruhánkkal!

a-honap-rosszuloltozottjei-junius

Will.i.am
Trendi a csillogós, trendi a farmer, és trendi a bőr. Az énekes-rapper biztosan azt gondolta, hogy ezzel a 3 az 1-ben összeállítású dzsekivel szupermenő lesz, de tévedett. Sok trend van, de nem feltétlenül kell őket kombinálva hordani. Nem biztos, hogy passzolnak egymáshoz, és mint ebben az esetben is, a kevesebb több. Egy időtlen, klasszikus bőrdzsekivel jobban jár mindenki.

Henry Holland
A csíkos pizsamás fiú. Hiába divat a széles csíkozás, ha nem jó a fazon, az anyag, vagy mindkettő, akkor végeredményként pizsamát kapunk. Ha biztosra akarsz menni, akkor egyszerre csak egy ruhadarabod legyen mintás. A nadrág pedig mindig legyen elég hosszú... Bővebben a témáról olvashatsz egyik előző cikkemben: Így hordd a csíkosat!

a-honap-rosszuloltozottjei-junius

Will Smith
A színes, élénk színű öltönnyel semmi baj, inkább csak a viselésének a módjára kell figyelni. Mivel egy ilyen öltöny eléggé feltűnő, a kiegészítőknek és a többi ruhadarabnak minél egyszerűbbnek kell lennie. Nincs szükség nyakkendőre, díszzsebkendőre, mellényre. Az inget egyszerűen csak hagyjuk lazán gombolva, és már kész is.

Pedro Almodovar
A színek jók. A színes öltöny is jó. De ha egy ennyire feltűnő, világos, rikító színről van szó, akkor azt inkább korlátozzuk le egyetlen ruhadarabra. Egy sötétszürke, fekete, vagy fehér öltönyhöz például nagyon jól mutatna egy lime színű ing.

A színek veseléséhez további segítséget kapsz a következő cikkekben:

Őrült férfitrendek 2013-ban: Neon színek!

Kék farmer helyett!

Így dobd fel az uncsi fekete öltönyt!

a-honap-rosszuloltozottjei-junius

 

Megtekintések száma: 4903


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet