A lányok szerint lehet izgató a kisminkelt férfiszem!

2013 Október 02

Egyre több fiatal fiún látom, hogy sminkeli magát, némelyiknek még jól is áll. De vajon miért egyre népszerűbb ez a fajta szépítkezés?

A sztárok  a smink által még jobban ki akarnak tűnni, egyéniséget, olykor üzenetet szeretnének kifejezni, viszont sokan a civil férfiról mindjárt a nemi hovatartozás másságát tételezik fel, ha sminkben pompázva tűnik fel.

miert-sminkelnek-a-ferfiak

Pete Wentz szeint viszont "Ez az egész nem a feltűnésről szól. Egyszerűen van, aki így fejezi ki önmagát. Ha neki ez jólesik, csinálja. Persze érhetik negatív reakciók, de gondolkodjunk el, szerintetek, ha valaki saját magát akarja csak adni, nem kellene tiszteletben tartanunk?" Más szakértők szerint a smink olyan, mint egy ruhadarab: ha tetszik, miért ne viseljék a férfiak is? Meglepő, hogy a fiatal lányok nem vetik el a gondolatot, hogy a férfiak is kifessék magukat, sőt azt is el tudják képzelni, hogy azok izgatóbban néznének ki, ha kihangsúlyoznák szemüket!

miert-sminkelnek-a-ferfiak

Az érettebb nők többnyire viszont úgy gondolják, hogy nem szívesen választanának olyan patnert, aki nőként festene mellettük, s igen zavaró lenne egy rúzsos szájú pasival csókolózni, akinek lehunyt szemhéján csillámló festék pompázna. Ez a dolog maradjon meg a nők kiváltságának, különben hová lesz a Világ, ha ennyire összekeverednek a szokások? Páran pedig azt is felvetették, hogy hogyan buknátok le, ha éppen tilosban jártatok, ha nem tudnák, hogy a ti rúzsotok kenődött az ingetekbe, vagy valaki másé? :)

{loadposition szoveg}

 Vélemények ide vagy oda, ha ti úgy érzitek, hogy nektek a smink tetszik, vagy szükséges, s bevállaljátok akkor is, ha mások negatív kritikákat zudítanak rátok, hát rajta! Önmagatokat semmiképp ne tagadjátok meg! De csak azért, mert most ez a divat, nem hiszem, hogy feltétlenül követnetek kell!  Viszont ha már mindenképp sminkelni akartok, én a helyetekben a szolídabb árnyalatokat választanám, a túl erős színek még nekünk, nőknek sem állnak jól.

 

Megtekintések száma: 7868


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet