A legjobb ruhák magas férfiaknak

2018 Április 14

Amikor a stílusról van szó, akkor a magas fickók sokszor a rövidebbet húzzák. 

Frusztráló lehet összeállítani egy profi, jól kinéző ruhatárat, amikor a lábaid annyira hosszúak, hogy a nadrágok mindig úgy állnak rajtad, mint tehénen a gatya, vagy a hosszú karjaidra minden egyes felpróbáld blézer rövid. 
a-legjobb-ruhak-magas-ferfiaknak

A feladat viszont nem lehetetlen. Anélkül is találhatsz magadnak ruhát, hogy elmennél egy szabóhoz varratni egyet. Csak tudni kell, hol keresd. 

Összegyűjtöttünk pár problémás területet, amiket a túl méretes emberek bizonyára ismernek, és találtunk márkákat, amelyek készítenek nekik való ruhákat. 

Az RFM Clothing olyan méretű ruhákat árusít, amelyek kizárólag magas, sportos testalkatú férfiaknak készültek. A hagyományos márkák lineáris módon állítják össze a kollekcióikat: Ha egyel nagyobb méretre van szükséged, akkor nagyobb lesz a ruha a hosszúságát és szélességét tekintve egyaránt. De a magas, vékony pasiknak olyan ruhára van szükségük, amelyeknek a hossza nő, viszont szélessége nem változik.
a-legjobb-ruhak-magas-ferfiaknak

Keress rá a következőre: RFM casual blazer (RFM alkalmi blézer). A méreted a magasságod és a mellbőséged alapján választhatod ki, ezáltal nem kell semmit igazítani a ruhán, nem fog semmid sem kilógni belőle. A nagy és magas helyett gondolkodj a magas és sovány vonalon!

Picit borsos az ára, de megmentője lehet azoknak a magas fickóknak, akiknek általában többször el kell látogatniuk a szabójukhoz, vagy külön kell rendelniük speciális méretű ruhákat. 

Ha magas vagy, de közép tájt picit húsosabb, akkor sem kell félned a passzentosabb ruhadaraboktól. 
a-legjobb-ruhak-magas-ferfiaknak

Azok az ingek, amelyek a testedhez simulnak sokkal jobban állnak egy nagy testen. Egy sötét szín is segíthet a jobb kinézet elérésében, mint például a képünkön látható tengerészkék darab.

Akár hosszú, keskeny, akár hosszú, széles lábaid vannak, személyre szabhatod ezeket a csizmákat, hogy illeszkedjenek a lábadra. Egészen 50-es cipőméretig kaphatók, széles és extra széles változatokban—nem szükséges hozzá külön rendelés.
a-legjobb-ruhak-magas-ferfiaknak

A legtöbb nadrág nem elég hosszú a magas férfiak számára. Sőt, a legtöbb, amit felpróbálsz úgy áll rajtad, mintha egy özönvízre készülnél. 
a-legjobb-ruhak-magas-ferfiaknak

Ezeknek az extra hosszú farmerek 90 cm-es szárhosszal rendelkeznek, szóval nem kell aggódnod amiatt, hogy ki fog lógni belőle a lábad.

Az átlagos méretek helyett a Hugh & Crye inkább testalkatokban gondolkozik. 
a-legjobb-ruhak-magas-ferfiaknak

Ez az alkalmi ing remek a széles vállú férfiaknak, vagy a nagy mellbőségűeknek. Keresd a méreted a magas és vékony pont alatt, hogy jobban elférj benne. 

 

Megtekintések száma: 61617


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet