A legmenőbb, ami a pólódat illeti

2013 Január 14

Az alternatív stílusirányzatok tömeges térhódításának –az öltözködésben is- köszönhetően manapság már nem csak a rockerek és punkok kiváltsága kedvenc együttesüket a pólójukon hordani, hanem szinte bárkinek

Uraim, felejtsétek el az egyhangú, vagy vicces mintákkal, figurákkal borított, gyerekes ruhadarabokat és bújjatok a zenetörténet nagy alakjainak „bőrébe". Ami a felsőtestet illeti pólók és cipzáros vagy kapucnis pulóverek egész serege rendelkezésetekre áll, hogy „felkirályosítsátok" gardróbotokat. A nagyobb, tömegekhez szóló divatházak kínálata számos ismert zenekart feldobott az általuk kínált felsőruházatra.  Így bátran öltsétek magatokra a Ramones, Guns and Roses, a Nirvana lógóit, albumborítóit vagy néhány sorát pólóra nyomott formában. Egyedibb darabokért érdemes akár saját felső megtervezésébe és készíttetésébe belevágni, vagy külföldi honlapokon körbenézni.

{loadposition szoveg}

Ezeket a darabokat aztán bátran lehet kombinálni farmer kabáttal, egy laza öltönnyel, bőrdzsekivel vagy melegebb napokon egy kockás inggel. Arra figyeljetek, hogy a kevesebb több elvét követve, ha már felöltöttetek egy- egy bandát, akkor azt már más figurával, mintával ne kombináljátok.

a-legmenobb-amit-a-polodat-illeti

Egy biztos a női pillantásokat is jobban vonzza egy ilyen darab, mint a nonfiguratív mintákkal, szexista mondatokkal díszítettek. Arról nem is beszélve, hogy imponáló lehet, ha választott együttesről még pár szót tudsz is mondani.

a-legmenobb-amit-a-polodat-illeti

+1tipp: laza, közkedvelt tavaszi viselet a tornacipő, melynek gyártói az altrenatív hullámot meglovagolva számos vintage, korlátozott számban kapható darabot dobtak a nagyközönség elé.

 

Megtekintések száma: 8401


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet