A legrosszabbul öltözött sztárok

2013 Október 15

Hónapról-hónapra bebizonyosodik, hogy hiába a sok drága holmi, a jó ízlést nem adják mellé... Lássuk a szeptemberi baklövéseket!

Biztosan unalmas már a szimpla öltöny, meg a szmoking a kiöltözős eseményekre, de nem ilyen tarkabarka nadrággal kéne feldobni a szettet, mint Alan Cumming tette, ahogyan Hugh Laurie is mellé lőtt ezzel a rikító nyakkendőjével. A neonszínű kiegészítők ellen semmi kifogás, de ha már világít, akkor legyen egyszínű, és sokkal jobban mutatna egy sötétebb szürke öltöny mellett. Ezen megoldások helyett inkább: Így dobd fel az uncsi fekete öltönyt!

a-legrosszabbul-oltozott-sztarok

A középső képen látható Kris Humphries kosaras sem nézhetett tükörbe, mielőtt otthonról elindult. A szürke a szürkén nem mutat jól, ráadásul az ingét is elfelejtette betűrni, a kardigánja pedig rém olcsónak tűnik, kinyúlt és formátlan. Az összhatás nagyon trehány.

{loadposition szoveg}

A szintén kosaras Dwyane Wade zebracsíkos zokni+ papucs párosítására sincs magyarázat. A megoldás nagyon egyszerű: ha elég meleg van a papucshoz, akkor zokni nem kell. Ha fázik a lábad papucsban, akkor pedig vegyél zárt cipőt.

a-legrosszabbul-oltozott-sztarok

Will.i.am mintha egy melegítő szettbe öltözött volna. A kabát és a nadrág textúrája nagyon hasonló, ami sosem néz ki jól. Nem jó ötlet eszerint párosítani a ruhadarabjainkat, ha az egyik bő, akkor a másik ne legyen az. Így túlságosan egybefolyik a kettő, hiányzik a kontraszt az alsó és felsőrész között.

Miguel mintha harisnyát húzott volna a tépett farmerja alá. A helyzet ugyanaz, mint a zokni+papaucs eseténél. Ha fázik a lába akkor vegyen hosszú nadrágot! Ilyenkor ősszel már egyébként sem ildomos hordani shortot, egy ilyen bakanccsal meg pláne nem.

a-legrosszabbul-oltozott-sztarok

Penn Badgley úgy néz ki, mintha elfelejtett volna felöltözni a kabátja alá. A ballonkabátot így sose hordja senki! Átmeneti kabát révén nem egy kivágott pólóra való, kívánkozik alá egy kereknyakú felső, vagy magasnyakú pulóver. És még egy mutogatósbácsira sem fogsz emlékeztetni.

 

Megtekintések száma: 7663


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet