A legrosszabbul öltözöttek júliusban

2013 Augusztus 05

Múlt hónapban a sztárok a kiegészítők és a színes öltönyök között vesztek el a leginkább...

A színész, Adrian Grenier nyilvánvalóan elfelejtett átöltözni mielőtt a strandról a vörösszőnyeges rendezvényre indult. Ha este van jelenésed, mindig vegyél hosszú, egyszínű nadrágot! Ha nem szereted a zakót, akkor póló helyett vegyél fel inget, az sokkal elegánsabb.

Armie Hammer, A magányos lovas és a Tükröm-tükröm sztárja bevállalós ezzel az élénk vörös öltönnyel. Hozzá talán kicsit túl sok ez a szín, de összességében nem olyan rossz. Egyetlen dolgot kellene lecserélni, az pedig a barna nyakkendő. Ehhez az élénk, hideg árnyalathoz egyáltalán nem passzol. Egy mélykék nyakkendő viszont feldobná az összhatást. A barna nyakkendő a narancsos színekkel mutat igazán jól.

a-legrosszabbul-oltozottek-juliusban

Az Alkonyatban és a Harry Potter filmekben feltűnt Jamie Campbel Bower eléggé lepusztult külsővel jelent meg a Comic Conon. Az ing rongyos, amit még feltűnőbbé tesz a zsebbe dugott kendő. Egy normális, vasalt ingen már egészen máshogy mutatna, a kiegészítők sorát pedig itt le is kellene zárni. A kalap nem kell, a pólóba tűzött szemüvegnek pedig nem csak, hogy funkciója nincs, még csúnya is.

{loadposition szoveg}

Úgy tűnik, Simon Cowell annyit kritizálja az X-faktor versenyzőit, hogy önmaga bírálására már nem marad ereje.Érthető, hogy az egyszerű öltözködés híve, de a promóciós rendezvényekre legalább egy sötét zakót illene felkapnia a pólójára. Megoldás lehetne még, hogy a póló helyett egy lazán gombolt inget választ, és akkor nem kell a zakó. Azt a farmernadrágot viszont azonnal ki kellene dobni. Eléggé ódivatúnak és kopottnak hat, ráadásul eléggé feminin ez a bővülő vonal. Egy sötét, egyenesszárú farmer lenne az ideális.

a-legrosszabbul-oltozottek-juliusban

Noel Fielding teljesen felismerhetetlen ebben a szerelésben. Nem csoda, hiszen az arcából nem sok látszik, viszont ami igen, az is előnytelenül. A kalap inkább nyaraláshoz való, a szemüveg pedig úgy néz ki, mintha az orr is hozzátartozna. Ez a két kiegészítő a lehető legelőnytelenebbül mutatja az arcformát, tökéletes példája annak, hogyan ne csináld. Egy fiatalosabb, modernebb kalapot kellett volna választani, a szemüveget pedig messzire eldobni.

Nicolas Cage is megpróbálkozott egy színes öltönnyel, de ez a rózsaszín most nem nyert. Ez a a szín egyébként is kényes, ha férfiviseletről van szó. Míg egy ing jól mutat nyáron egy fehér zakó alatt, addig tetőtől- talpig belebújni még egy nőnek sem állna jól. Egy egészen halvány pasztell árnyalatot kellett volna keresni.

a-legrosszabbul-oltozottek-juliusban

A brit tévés személyiség, Joey Essex valószínűleg nem a bohóciskolából érkezett ebben a szerelésben, mégis ezt a hatás kelti. A csokornyakkendő, a kockás mellény és nadrág kombinációja, és a bohócok hosszú és széles cipőire emlékeztető bakancs, már csak a nagy piros orrért és színes parókáért kiált.
A csokornyakkendő felesleges. Az inget elég lett volna lazán hagyni, kigombolva néhány felső gombot. A mellényhez egy egyszínű, sötét nadrág dukált volna, aminek vagy elég hosszú a szára, vagy egészen térdig fel van hajtva. Ezzel a kettő közötti megoldással úgy néz ki, mintha kinőtte volna. A cipő egyszerűen szólva csúnya, ráadásul kiemeli az extrém vékony bokákat. Egy egyszerű tornacipő is megtette volna.

 

Megtekintések száma: 7986


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet