A pasik a félelmetes kontaktlencséket keresik

2014 Június 08

Manapság már nem csak azért visel valaki kontaktlencsét, mert szüksége van rá, hanem azért is,mert ez divattá vált, vagy mert akár ez lehet a csábítás eszköze! Egy felmérés szerint alig van eltérés a nemek között az úgynevezett partykontaktlencsék vásárlásának arányában! Ugyanakkor a nők a természetes megjelenéshez vonzódnak, a férfiak inkább az extravagánsabb, meghökkentőbb, gyakran félelmetes kontaktlencséket keresik.

a-pasik-a-felelmetes-kontaktlencseket-keresik 

A természetes színű lencsék között  a kék és a zöld a legkapósabb, de a barna különleges árnyalatait is keresik. A zöld állítólag a Casanovák fegyvere, az átható zöld tekintet egészen biztosan megigézi a hölgyeket, ezért van az, hogy a férfiak szívesen választanak a türkiztől a sötétzöldig terjedő színezett kontaktlencséket. A férfiak között nagyon népszerűek az UV fényre aktív kontaktlencsék, a legtöbben ezek közül a fehéret, kéket és sárgát kedvelik. Azt gondolva, hogy a fekete latin szemekbe könnyen beleszeretnek a nők, ezt a színt is sokszor alkalmazzák, bár némelyeknél szerintünk eléggé furán fest.

a-pasik-a-felelmetes-kontaktlencseket-keresik

 Az őrült kontaktlencsék közül a teljesen fehér, a piros és a többféle színben kapható vámpír kontaktlencsék a legmenőbbek. Az extravagáns csajok újabban rákaptak a lila árnyalatra, amely nemcsak a kivételes alkalmakkor állja meg a helyét, hanem a mindennapokban is. 

{loadposition szoveg}

Sokan szeretnék tudni, hogy milyen kontaktlencsét vegyenek, ha úgy akarnak kinézni mint a Twilight sagaban Cullenék. Lehet próbálkozni sárga, arany, piros vagy borostyán színű kontaktlencsékkel, de vannak kifejezetten Twilight kontaktlencsék is.

a-pasik-a-felelmetes-kontaktlencseket-keresik

Egyrészt borzongunk másrészt titokzatosnak, szexisnek látjuk a vámpírokat. Főleg a férfiak szeretik kipróbálni, mennyire vonzóak vagy rémisztőek egy- egy vámpír kontaktlencsét használva. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek azok a kozmetikai lencsék, amelyeken valamilyen minta díszeleg. Szmájli, négylevelű lóhere, betű, szám, dollárjel, szívecske... A választék végtelen!

a-pasik-a-felelmetes-kontaktlencseket-keresik

Gyakorlatilag nem létezik olyan színárnyalat, amelyikben nem lehetne kozmetikai lencsét kapni. Te melyiket próbálnád ki? Vagy már viselted valamelyiket a fentiek közül?

 

Megtekintések száma: 7922


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet