A szezon trendje, ahogy Beckham hordja

2013 November 06

Skótkockás zakót és kabátot az idei télre! Így viseld...

A 2013-as őszi/ téli szezon elhozta a kockás zakókat, ami azért is nagyon szuper, mert a már agyonhordott, halálosan unalmas, egyszínű darabokat végre le lehet váltani. Nem kell megijednie annak, aki ódzkodik a feltűnéstől, nem egy messziről rikító, szemet kápráztató mintázatról van szó, sőt!

A színek kifejezetten visszafogottak, az alapszínek azok, amelyek most működnek. A barna, bézs, sötétkék és szürke színek dominanciája miatt az összhatás visszafogott, ugyanakkor a minta mégis egy kis izgalmat visz az öltözékbe. Ezeknek a színeknek előnye az is, hogy nagyon jól lehet velük kombinálni a többit.

a-szezon-trendje-ahogy-beckham-hordja

Nagyon jól mutat, ha a zakó alatt viselt felsőrészen visszajön egy szín a zakón szereplők közül. A hűvös időkben ez egy színes kendővel, sállal is jól mutat. Természetesen nem kell, hogy a színek tökéletesen egyezzenek, de harmonizáljanak egymással.

a-szezon-trendje-ahogy-beckham-hordja

Ha a zakón egy élénkebb, feltűnőbb szín is szerepel, pl. piros, bordó, akkor az öltözetünkbe más hangsúlyos színt ezen kívül már ne vigyünk. Egy vele egyező színű nadrág viszont nagyon fiatalos és vidám összhatást kelt.

{loadposition szoveg}

a-szezon-trendje-ahogy-beckham-hordja

Aki az egyszerű, klasszikus stílus híve, az ezekhez a zakókhoz válasszon egyszerű, örökérvényű darabokat, pl. ilyen az egyszerű fehér ing. A vaj, vagy krémszínű jobban működik a barna, vagy sárgás kabáttal, a szürke és kék árnyalataihoz viszont maradhat a megszokott hófehér ing.

 

Megtekintések száma: 7877


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet