A valaha volt legrosszabb trendek

Monday, April 16, 2018

Gumipapucs, bőrnadrág, és társaik...

1. Bőrnadrág
Lenny Kravitz lehet, hogy megengedheti magának, de te ne képzeld magad rocksztárnak. Hacsak nem motorozni készülsz, akkor ne vedd fel. Egyébként is: hidegben nem elég meleg, melegben pedig rád tapad az izzadságtól... A bőr iránti rajongásodat másképp is kifejezheted, mondjuk egy időtálló övvel, elegáns pénztárcával, vagy egy vagány bőrdzsekivel.

2. Gumipapucs
Szépen lassan mindennapi viseletté vált, sőt, olyannyira felkapott divat lett, hogy már a szivárvány minden színében kaphatóak. Ettől, ha lehetséges, akkor csak még szörnyűbbek. Kényelmes viselni, de fájdalmas ránézni. Önmagában is csúnya, egy ruhadarabbal sem párosítható, és szinte sehová nem lehet felvenni. Szóval maradjon inkább a négy fal között, oké?

{loadposition szoveg}

3. Cowboy kalap
Nem véletlenül hívják úgy, ahogy. A cowboyoknak, amerikai farmereknek való, de te nem a Dallasban vagy. A country énekesek is csak a hatás kedvéért veszik fel, így, hacsak nem vagy egy közülük, akkor felejtsd el. Egy őrült jelmezes buliban, vagy szűk baráti körben kivételt tehetsz, de csak ha számolsz a fényképekkel, amik másnak ellepik az adatlapodat...

a-valaha-volt-legrosszabb-trendek

4. Bő, boxermutogatós farmer
Most komolyan, mi oka lenne rá bármelyik férfinek is arra, hogy az alsóját mutogassa? Hiába hiszed extra menőnek a boxered, a férfiak nem fognak irigykedni, a nők pedig nem fognak rád ugrani, ha meglátják. Akkor meg mi értelme? Ezen kívül, ne lehet túl kellemes és kényelmes, hogy állandóan húzogatni kell azt a több mérettel nagyobb farmert. A nadrágnak mindig a derekadon a helye!

5. Sportmezek
A sportmez a nevéből is kifolyólag a sportolókra valóak, vagy arra, hogy dedikáltan ott lógjanak a faladon. Ha meccsre mész, vagy otthon nézed a mérkőzést, vedd fel, de ha önjelölt rapperként nyomod benne hétvégenként, az sem a karrieredet, sem a társasági életedet nem fogja fellendíteni. (És azon se lepődj meg, ha egy csapat felbőszült ellendrukkert látsz sietősen és ingerülten feléd közeledni!) Egy kérdésre még én sem tudom a választ: miért hord mindenki akkorát, amibe kétszer is beleférne???

 

Megtekintések száma: 58731


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet