A világ 10 legdrágább férfi kiegészítője

2018 Április 17

Ha annyi pénzed van, hogy még elkölteni is nehéz, ez a toplista garantáltan megoldja a problémádat!

10. Yozu mandzsettagomb
Ár: 9 195 dollár/ pár

a-vilag-10-legdragabb-ferfi-kiegeszitoje
Atelier Yozu leginkább arról híres, hogy drága, luxus ajándéktárgyakat készít. Az ő nevéhez fűződik ez a kézzel készített mandzsettagomb is. Elefántcsontból készült, 18 karátos arany, fehér arany, vagy platina díszíti, ez a vásárló kérésén múlik.

9. Henk bőrönd
Ár: 22 093 dollár

a-vilag-10-legdragabb-ferfi-kiegeszitoje
Egy holland tervező, Henk Van De Meeve álmodta meg ezt a cseppet sem hétköznapi bőröndöt. Strapabíró, és egyben nagyon könnyű is, mivel hasonló szénszálas anyagból készült, mint a Forma-1 autói. 22 mozgatható (kihúzható, levehető, felnyitható...) része van. A karbon mellett alumínium, titán, de még lószőr és felhasználásra került az elkészítése során. Csupán 5 darabot gyártottak belőle.

8. Testoni félcipő
Ár: 38 000 dollár

a-vilag-10-legdragabb-ferfi-kiegeszitoje
Azoknak, akik szeretnek „nagy lábon élni", minden bizonyára ez a cipő lenne a tökéletes. A terméket a Testoni divatház jegyzi, amelyet még 1929-ben alapított a névadó, Amelleo Testoni. A cipő a legjobb minőségű aligátor bőrből készült, speciális norvég technikával, amely a vízállóképességet és a tartósságot biztosítja. A tökéletes kényelem érdekében majdnem 200 kísérlet és apró alakítás kellett a cipő végső formájának a kialakításához.

7. Billionaire Couture krokodilbőr esernyő
Ár: 50 000 dollár

a-vilag-10-legdragabb-ferfi-kiegeszitoje
A Billionaire Couture az olasz luxusmárkák sorát erősíti, amelyet Flavio Braitore és Angelo Galasso alapított. Az esernyő krokodilbőrből készült. Mindegyik darabhoz gondos figyelemmel választották ki az alapanyagot, és a részletei kézzel készültek.

6. Ligne 2 Champaign öngyújtó
Ár: 70 310 dollár

a-vilag-10-legdragabb-ferfi-kiegeszitoje
Limitált kiadásban készült, az S.T. Duport prestige nevű kollekciója részeként. 18 karátos fehéraranyból készült és 468 gyémánt díszíti, amelyeket egyenként, kézzel csiszoltak. Rózsaszín és sárga arany változata is van. Tegye fel a kezét az, aki megállná, hogy rágyújtson egy ilyennel a birtokában!

5. Gyémánttal kirakott iPhone tartó

Ár: 96 900 dollár

a-vilag-10-legdragabb-ferfi-kiegeszitoje
Csupán 3 darab készült belőle, a tervező Davide De Nizza és Stuart Hughes művész közös munkájának eredményeképp. Egy Tamara nevű sorozat része, piton és nubuk és krokodil bőrét is felhasználták hozzá. Ezt megfejelve 46 grammnyi 18 karátos arannyal és 35 pici gyémánt díszíti.

4. Zaffiro borotva
Ár: 100 000 dollár

a-vilag-10-legdragabb-ferfi-kiegeszitoje
A borotva teste irídiumból készült, ami 10x ritkább, mint a platina. Főleg meteoritokban található meg, és leginkább az űrhajók építésére használják, mert tartós és ellenálló. A pengék zafírból készültek, élességük pedig tovább tarthat, mint egy emberöltő. Úgy tudni, vastagságuk 5000x kisebb, mint az emberi hajszálé.

3. Montecristi Panama kalap
Ár: 100 000 dollár

a-vilag-10-legdragabb-ferfi-kiegeszitoje
Az anyagot(Tequila Strow), amelyből a kalap készült kizárólag Ecuador egy bizonyos részében szövik, nagyon ritka. A kalap a Montecristi szövőmesterek munkája, ők alkották meg a felhasznált textíliát is. Brent Black volt, aki elkészíttette magának.

2. Gucci gyémánt öv
Ár: 256 970 dollár

a-vilag-10-legdragabb-ferfi-kiegeszitoje
A Gucci Steward Hughes és Goldstiker tervezőkkel összefogva alkották meg a Republica nevű weboldalt, ahol a legexkluzívabb használati tárgyakat, kiegészítőket árusították. Ez a gyémánttal kirakott öv is felkerült a listára, aminek csatja platina, a logót pedig 30 karátnyi gyémánt emeli ki.

1. Hublot Bassel World 2011 Bing Bang karóra
Ár: 2,8 millió dollár

a-vilag-10-legdragabb-ferfi-kiegeszitoje
Az óra kifejezetten a Bassel World 2011-es kiállítására készült, és éppen a megnyitó előtt egy nappal fejezték be. 637 darab Baguette gyémánttal van kirakva, amelynek minden egyes darabját kézzel csiszolták. 45 kézműves dolgozott rajta.

 

Megtekintések száma: 388590


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet