Adathordozó és öngyújtó a mandzsettán!

2013 November 15

Az USB csatlakozón kívül már öngyújtót és akár egy mini pengét is a mandzsettáján hordhat a férfiember. Hogy ezekre mi szüksége lehetne bárkinek is?

A beépített pendrive egész hasznos is lehet a mandzsettagombban, ha találkozókról találkozókra, megbeszélésekre jár az ember. Két találkozó között, ha nincs idő beugrani az irodába az adatokért, akkor egész jól jön, hogy eleve ott van minden a csuklón. Arról nem is beszélve, hogy a nőkkel ellentétben a férfinak nincsen aprócska kézitáskája, amibe beledobálhat mindenféle miniatűr holmit, hogy egész nap magával hordhassa.

adathordozo-es-ongyujto-a-mandzsettan

A külsőségeket tekintve szerencsére több féléből is lehet válogatni, így nem csupán alkalmi, de a hétköznapokra talán inkább megfelelő, akár színes darabok közül is lehet válogatni. Technikai tulajdonságairól szólva, talán meglepő, talán nem, hogy a 2-től egészen a 16 gigás változatig létezik, tehát összesen akár 32 gigányi adatot is tárolhat bárki az ingjén!

{loadposition szoveg}

A Zippo által hasonlóképpen már öngyújtós változatban is kaphatóak, ez azoknak lehet jó hír, aki hajlamos arra, hogy a sajátját rendszeresen elhagyja. Azt hiszem, ezzel nem kevesen vannak így, tehát nekik biztosan bejön majd ez a kis kütyü! Nem elég, hogy kicsi, hogy biztosan fent marad, de még menőzni is lehet vele a haverok előtt, na meg persze (nem utolsó sorban) bevágódni a csajoknál...

adathordozo-es-ongyujto-a-mandzsettan

Hogy a pengés ötlet kinek és miért juthatott eszébe, inkább ne is gondoljunk bele. Hogy haszna lehet-e? A nagyobb helyet foglaló ollónál és zsebkésnél biztosan praktikusabb, hiszen kéznél van akkor is, amikor ezeket nem tartja magánál az ember. Márpedig, ha mandzsettagombot kell viselnie valakinek, akkor annál általában(jobb esetben) nincsen pillangókés... Az viszont biztos, hogy ultra menő, a pasikat enni fogja a sárga irigység, hogy nem ők szerezték be először, és a csajokat is lenyűgözheted vele, ha vészhelyzetben váratlanul előkapod a kicsi késedet.

adathordozo-es-ongyujto-a-mandzsettan

Ti mit szóltok hozzájuk? Hordanátok ilyen mandzsettagombot?

 

Megtekintések száma: 7486


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet