Arc- és testborotva egyetlen készülékben: Philips Click & Style

2014 Május 25

Arc- és testborotva egyetlen készülékben: Philips Click & Style. Cseréld a borotvafejeket egyetlen klikkeléssel és játssz a külsőddel, ahogy mindig is szeretted volna!

A Philips bemutatja a sokoldalú Click & Style, elektromos borotvát, amely 3 cserélhető fejével az arcborotválást, a szakáll formázását, és a testszőrzet eltávolítását is lehetővé teszi. A multifunkcionális eszközt kifejezetten azoknak a fiatal férfiaknak tervezték, akik gyakran szeretnek stílust váltani, és az arc- illetve testszőrzetük formázása közben nem akarnak különböző termékekkel bajlódni.

Egy termék, három eszköz
A Philips Click & Style három különböző, egyszerűen használható borotvafejjel rendelkezik, melyek ugyanazon markolatra csatlakoztathatók, és mindössze egyetlen klikkeléssel arcborotvává, szakállformázóvá vagy testborotvává változtatják a készüléket, mikor mire van szükség.
"Így végre lehetőségük van a férfiaknak tetszésük szerint formázni a szőrzetüket, akár az arcukon, akár a testükön" – mondta Szőllősy Ágnes a Philips Magyarország marketing menedzsere.

arc-es-testborotva-egyetlen-keszulekben-philips-click-style

"A fiatal férfiak szeretnek gyakran változtatni a külsejükön, és ha ehhez több eszközt is igénybe kell venniük, az bonyolítja a dolgukat, ezért a Philips egy egyszerű megoldást kínál nekik. A Philips Click & Style SmartClick rendszere lehetővé teszi számukra, hogy szőrzetüket egyszerűen, gyorsan, kényelmesen formázhassák, borotválhassák a testük bármely területén".

Stílusosan, mindenhol
A Philips Click & Style három különböző borotvafejének köszönhetően a férfiak könnyen változtathatnak megjelenésükön. Legyen szó egy az irodában eltöltött napról, vagy egy éjszakai szórakozásról a városban, a Philips Click & Style-lal csak egy klikkelésre vannak egymástól a stílusok.

arc-es-testborotva-egyetlen-keszulekben-philips-click-style

Arcborotválás, formázás, testborotválás
A kétkörkéses borotva használata gyors, egyszerű és biztonságos, akár száraz, akár nedves, borotválkozó krémmel kezelt bőrfelületen is. Öt hosszúsági beállítással a 3 napos borostától a valódi szakállig formázható az arcszőrzet. A testbotova-fej lekerekített fésűje és hegyei úgy lettek kialakítva, hogy a szőrzet a test bármely területén biztonságosan borotválható, formázható legyen megelőzve a bőrirritációt még a legérzékenyebb helyeken is.

További termékjellemzők

• A Philips Click & Style egy órás töltéssel akár 40 percig használható, és egy gyors ötperces utántöltést követően még további perceket nyerhetünk
• A Philips Click & Style stílusos LED kijelzője megjeleníti az akkumulátor töltöttségének állapotát

Az új Philips Click & Style Magyarországon is elérhető 2014 márciusától. A a három fejjel ellátott YS534/17 modell 29.990,- Ft-os ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba, míg az egyszerűbb 2-in1 YS521/17 modell ajánlott fogyasztói ára 23.990, Ft lesz.

Philips weboldala

 

Megtekintések száma: 6406


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet