Az MTV Video Music Awards legrosszabbul öltözöttjei

2013 Szeptember 03

A VMA nem a visszafogott eleganciájáról híres, idén is láthattunk mindenfélét...

Az augusztus utolsó vasárnapján megrendezett díjátadón a megjelentek közül többen is csupán egy-egy részlettel rontották el az egyébként teljesen korrekt öltözéküket.

Dj Cassidy például hihetetlen vékonynak és magasnak tűnik. Mindez csupán azért, mert a póló és a nadrág színe, de még a cipőé is egyezik. Meg kellett volna törni ezt az egységet egy sötét színű nadrággal. A pasztellszínű zakó és felső bőven elég lett volna. Az összhatás így túl „cukorkás" lett.

az-mtv-video-music-awards-legrosszabbul-oltozottjei

Flying Lotus azon kevés férfiak közé tartozik, akik nem félnek az élénk színektől. Ez nagyon jó, hiszen az erősebbik nemnél még mindig a fekete, szürke és hasonló semleges árnyalatok dominálnak, kevesen mernek színeket felvenni. Egyedül az a furcsa napszemüveg nem stimmel. Felesleges.

Riff Raff sem vitte túlzásba a kiöltözést, de láttunk már ettől rosszabbat is. Önmaga stílusához hű, és hiteles, ahogy kinéz. A cipő viszont nagyon kilóg a képből. Ha a pink helyett inkább egy neonzöldet választ, sokkal jobb lenne az összhang, mert a pólón megjelenő sárga színnel jobban harmonizálna.

{loadposition szoveg}

Stílus, bőrszín, vagy műfaj ide vagy oda, de ezek a srácok most eléggé alulöltöztek. Értjük, hogy a farmer és a póló kötelező viselet az ilyen laza arcoknak, de azért az év egyik legnagyobb banzájára illő lett volna egy kis kreativitást elővenni. Wiz Khalifa szakadt farmere és lógó pólója nem való egy vörösszőnyeges partira, Drake talpig fekete öltözete is eléggé hétköznapi, és Kendrick Lamar szürke póló+ baseball sapka kombója pedig még nappali viseletnek sem a legérdekesebb.

az-mtv-video-music-awards-legrosszabbul-oltozottjei

Volt olyan, aki még az alulöltözötteket is alulöltözte: Machine Gun Kelly és Richard Simmons ujjatlan felsőrészben jelentek meg, ami még a hétköznapokban is nagyon rizikós választás. Ezek az ujjatlan pólók inkább az edzőterembe vagy a kosárpályára valóak, és ezen nem változtat a különleges nyakvonal sem, ami a rapper, Kelly felsőjéről köszön vissza.

az-mtv-video-music-awards-legrosszabbul-oltozottjei

Velük ellentétben van 3 öltözet, ami pirospontot érdemel.

Justin Bieber fiatalabb kiadása, a popénekes Austin Mahone fiatal kora ellenére meglepő eleganciával jelent meg a rendezvényen. A feltűrt ujj, és a lazán gombolt ing fiatalossá teszi a megjelenést. A nadrág és a cipő is igazodik a srác stílusához, a zakóval, és annak apró, pirossal díszített részleteivel nagyon érett, alkalomhoz illő az összkép.

2Chainz a példája annak, hogy stílusosan is lehet követni a lazaságot. Az összeillő nadrág és zakó szuperül néz ki, és jó ötlet hozzá az egyszerű fehér póló, ami ellensúlyozza a feltűnő, nagy mintákat. A nyakában lógó lánc kiegészíti az egészet, az összkép pont annyira extrém, amennyire egy ilyen díjátadón lennie kell. Egyedül a póló hosszán kellene rövidíteni, hogy a lábak ne tűnjenek olyan rövidnek.

az-mtv-video-music-awards-legrosszabbul-oltozottjei

Robin Thicke is eltalálta, hogy mi áll neki a legjobban. A csíkok szélessége a nadrágon és a zakón is megfelelőek. Jól tette, hogy nem kombinálta egy harmadik, esetleg egy valamilyen feltűnő színnel, és az is hiba lett volna, ha begombolja a zakót. Külön dicséret jár azért, hogy a színpadra egy, a láncához passzoló aranyozott mikrofonnal lépett fel. Sosem szabad alábecsülni a részleteket!

 

Megtekintések száma: 7946


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet