Borbély, akire minden férfinak szüksége van

2016 Január 19

Aztán jött King Camp Gillette és feltalálta az eldobható borotvát, ezzel teljesen megsemmisítve ezt a szakmát. Szerencsére manapság divat a retro és a „mert megérdemlem” életérzés így újra életre kellhet ez a szép hivatás. Magyarországon is nem egy helyen van már lehetőséged borbélynál nyiratkozni, mint egy igazi Úr!

A Borbély

A nyugati pályaudvar közelében a Teréz krt. 50 szám alatt találhatod ezt a nagyszerű helyet. Nincs szükség időpont foglalásra, hétköznap reggel 7 és este 9 között, szombatos pedig reggel 8 és este 8 között bármikor betérhetsz. Sport csatornával, férfi magazinokkal, free wifi-vel és baráti hangulattal várnak téged. Frizurádat az aktuális divathoz és egyéniségedhez igazítják, de férfias arc szőrzeted is megkapja a megfelelő törődést. Az eddig betérő vendégek véleménye is kedvet csinál az ez idáig még hezitálóknak.

„Kedves, profi! Olyan hely ahova fèrfiembernek kötelező betèrni!”

„Tökéletes munka, igényes környezet, remek vendéglátás és nagyon jó áron!”

borbely-akire-minden-ferfinak-szuksege-van

Budapest Barber Shop

A Gellei fivérek által megálmodott borbélyműhely a klasszikus hangulatot idézi, ez nem is meglepetés, hiszen a fiúk tradicionális borbély családból származnak. Édesapjuk és nagyapjuk is szakmabeli volt. A srácok néhány évnyi ausztráliai lét után haza tértek és a belvárosban nyitották meg üzletüket. A hangulatot tekintve találkozhatunk családi ereklyékkel és ausztráliai szörfdeszkával is így a rendesen kitetovált srácokkal együtt igazi a hipszter macsó életérzés.

„Már megértem ezt a Barber Shop feelinget! Király hely! Igényes, precíz munka!”

borbely-akire-minden-ferfinak-szuksege-van

West Coast Barbers

Szinte hihetetlen, de kivétel nélkül mindenki dicséri ezt a helyet. Férfiak számára kívántak teremteni egy helyet ahol macsó módra kikapcsolódhatnak és a visszajelzések alapján ez sikerült is. A haj és szakállápolás mellett tetoválást és piercinget is csináltathatunk. A két alapító Máté és Bianka a Bartók Béla úton találták meg a megfelelő helyet ahol kizárólag baráti segítséggel kialakították ezt az angliai és ausztrál barber shoppokat idéző helyet. A szuper hangulat mellet a srácok hozzáállását illeti még nagy dicséret, mert itt igazán mindent megtesznek, hogy elégedetten távozz.

„Profi munka, remek hangulat, kiváló attitűd! Köszönöm!”

„Végre nem éreztem magam úgy, mint egy futószalagon. Kedves emberek, jófejség, lazaság és jó hangulat.”

borbely-akire-minden-ferfinak-szuksege-van

Macropolis Barber Shop

Már nem csak a pesti srácok urizálhatnak. A miskolci Macropolis szalonban mindent megkaphatsz, amit a főváros nyújtanak neked.  Kedvező árakon végeznek profi munkát. Miskolcon az Arany János tér 1 szám alatt találhatjátok meg őket.

„Nagyon jó a hely, igazi férfiaknak való! A szakálasok szentélye!”

„Ha férfi vagy, ide jársz! Köszönöm a profi munkát!”

 

 

Megtekintések száma: 12010


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet