Breitling meglepetés a Bentley 100. szülinapjára

2019 Május 05

Idén ünnepli fennállásának 100. születésnapját a Bentley Motors, amelynek egyik márkapartnere, a Breitling a Genfi Autószalonon mutatta be azt a limitált kiadású órát, amellyel az ünnepeltnek kedveskednek.


A hivatalosan Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition névre keresztelt szépség 18 karátos rózsa arany vagy rozsdamentes acél változatban is kapható.

ezgif-1-4b422cc1ba3a

Az óra dizájnja egyedülálló, a fa, króm és acél stílusos ötvözése, a megmunkálás kifinomultsága teszi többek között ellenállhatatlanná ezt a csodaszép csuklóékszert, amely méltán számíthat majd nagy közérdeklődésre.

Breitling-Bentley-Centenary-Limited-Edition-4-600x400

Szintén különlegesség az a Bentley felirat, amely a 42 mm-es oldalsávon található, nem is beszélve az óra átlátszó hátlapjáról, amely bepillantást enged a legendás szerkezet felépítésébe és működésébe. A limitált számban gyártott óra rozsdamentes acél változatából 1000 darab készült, míg a rózsa arany modellből mindössze 200, így annak, aki a Bentley-e mellé magáénak szeretné tudni a méltó szülinapi ajándékot, sietnie kell, nehogy lemaradjon.

ezgif-1-3f7c1ebd3b06

Via Manofmany

óra luxusóra Breitling Bentley

 

Megtekintések száma: 49121


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet